10.000 TL laptop önerisi

Bütçe
10.000
Kanka sakın ASUS veya HP alma sana yemin ediyorum adamlar bilgisayar yapmayı bilmiyor.
Bundan kastınız nedir? Kaç senelik bilgisayar ve bilgisayar donanımı üreten bir markadan bahsediyorsunuz en azından bize bir kanıt, gerekçe sunarsanız inanabiliriz. Bu kulaktan dolma bir bilgiymiş gibi geldi bana, temelsiz, sadece bir iftiraymış gibi. Keza öyle de, yemin etmekle olmuyor o işler.

Diğer kısma gelince, MSI fahiş fiyatlara kalitesinin üstünde satışlar yapıyor (Gerçekten yapabiliyorsa tabi.), Excalibur'un tasarımını ben hiç beğenmedim bu yüzden tavsiye etmem Casper acilen bir tasarım değişikliğine gitmeli bana kalırsa. Arkadaş alacağı cihazı üniversiteye götürecek, günü gelecek sınıfa getirecek yurt odasında yatmayacak o laptop biraz da şık tasarımlı bir şey ister bence. Lenovo desen 2021 modelleri hayal bize Mart'dan beri listeleniyor sadece, bir iki modeli geldi onları tercih edebilir kalanları 2020 model bence alınmaz bu tarihde neredeyse 2022'ye gireceğiz hala 2021 modellerini bekliyoruz.

Bu bütçeyi aşabilirse 12 bin TL'ye Hepsiburada'da 2021 model Lenovo Legion 5 cihazı gelmiş onu alabilir bu tarihin en düşük ve en güçlü RTX 3060'ına sahip (Çünkü 130 Watt.). Aşamazsa da belirttiği ASUS modeli, Dash serisi veya Dell tercih edebilir ben baktığımda onlar bu fiyat bandındaydı. O bütçeye en fazla RTX 3050/ 3050Ti modellerinden geliyor zaten bende bakıyorum bu seviyelerde bulabildiklerim bunlar;

Not: Kaynak Akakce.com, tarih 08.09.21 saat 12:36

Şahsen HP Pavilion'un tasarımını da ben beğenmiyorum ama bu fiyata sunduğu Inte i7, 16 GB RAM iyi gibi duruyor.
Tabi bana sorsanız hangisini alırdın diye, 12 bin TL'ye bütçemi aşabilseydim Lenovo'nun bahsettiğim modelini alırdım, aşamasaydım da ben alana kadar daha iyisi çıkmazsa yukarıdaki listelediğim modellerin başkındaki ASUS GAMING serisi dizüstünü alırdım. Benim için donanım ve saf gücün yanında tasarım da çok önemli.

2. Not: Bu yazıda geçen tüm dizüstülerin soğutması, kalitesi, kasa malzemesi, sıcaklık değerleri, FPS değerleri veya performansları hakkında bir bilgim olmayıp sadece belirttiğim kaynak üzerinden cihazın fiyatı, tasarımı ve sahip olduğu donanım özelliklerine dayanarak önerilmiştir veya bahsedilmiştir. Alacak olan arkadaşların iyice inceleyip emin olduktan sonra alması şiddetle önerilir. Keza bu konuda sorumluluk kabul etmem.

Bundan kastınız nedir? Kaç senelik bilgisayar ve bilgisayar donanımı üreten bir markadan bahsediyorsunuz en azından bize bir kanıt, gerekçe sunarsanız inanabiliriz. Bu kulaktan dolma bir bilgiymiş gibi geldi bana, temelsiz, sadece bir iftiraymış gibi. Keza öyle de, yemin etmekle olmuyor o işler.

Diğer kısma gelince, MSI fahiş fiyatlara kalitesinin üstünde satışlar yapıyor (Gerçekten yapabiliyorsa tabi.), Excalibur'un tasarımını ben hiç beğenmedim bu yüzden tavsiye etmem Casper acilen bir tasarım değişikliğine gitmeli bana kalırsa. Arkadaş alacağı cihazı üniversiteye götürecek, günü gelecek sınıfa getirecek yurt odasında yatmayacak o laptop biraz da şık tasarımlı bir şey ister bence. Lenovo desen 2021 modelleri hayal bize Mart'dan beri listeleniyor sadece, bir iki modeli geldi onları tercih edebilir kalanları 2020 model bence alınmaz bu tarihde neredeyse 2022'ye gireceğiz hala 2021 modellerini bekliyoruz.

Bu bütçeyi aşabilirse 12 bin TL'ye Hepsiburada'da 2021 model Lenovo Legion 5 cihazı gelmiş onu alabilir bu tarihin en düşük ve en güçlü RTX 3060'ına sahip (Çünkü 130 Watt.). Aşamazsa da belirttiği ASUS modeli, Dash serisi veya Dell tercih edebilir ben baktığımda onlar bu fiyat bandındaydı. O bütçeye en fazla RTX 3050/ 3050Ti modellerinden geliyor zaten bende bakıyorum bu seviyelerde bulabildiklerim bunlar;

Şahsen HP Pavilion'un tasarımını da ben beğenmiyorum ama bu fiyata sunduğu Inte i7, 16 GB RAM iyi gibi duruyor.
Tabi bana sorsanız hangisini alırdın diye, 12 bin TL'ye bütçemi aşabilseydim Lenovo'nun bahsettiğim modelini alırdım, aşamasaydım da ben alana kadar daha iyisi çıkmazsa yukarıdaki listelediğim modellerin başkındaki ASUS GAMING serisi dizüstünü alırdım. Benim için donanım ve saf gücün yanında tasarım da çok önemli.

2. Not: Bu yazıda geçen tüm dizüstülerin soğutması, kalitesi, kasa malzemesi, sıcaklık değerleri, FPS değerleri veya performansları hakkında bir bilgim olmayıp sadece belirttiğim kaynak üzerinden cihazın fiyatı, tasarımı ve sahip olduğu donanım özelliklerine dayanarak önerilmiştir veya bahsedilmiştir. Alacak olan arkadaşların iyice inceleyip emin olduktan sonra alması şiddetle önerilir. Keza bu konuda sorumluluk kabul etmem.

Evet, tasarımını kendime yedirebilirsem bende bunu alırım, açık ara en güçlüsü de bu zaten.
Benim alacağım tarihe kadar daha iyisi çıkmazsa kesinlikle bunu alırdım. Napalım şahsen tasarımdan biraz ödün vermek gerekiyor bu donanım ve fiyat için.
peki sizce fiyat daha düşer mi düşerse ne kadar düşer siz ne zaman almayı düşünüyorsunuz?

Benim hem üniversite işleri hem de kardeşimin 8.sınıfa geçmesi dolayısıyla bu dönem içinde kendime laptop alamayacağım gibi duruyor. Hem bir şekilde para da biriktirebilirim o süre zarfında daha iyisini almak için. Sorunuza gelecek olursak da Akakçe üzerinden dönem içi en düşük 10.999 TL'yi görmüş güncel fiyatı da 10.370 TL yazıyor son 6 ay içindeki değişimlerde de en son 18.08.21 tarihinde 10.599 TL olmuş, kısacası bence daha inmez bu fiyattan (10.379 TL) aşağıya.

Benim hem üniversite işleri hem de kardeşimin 8.sınıfa geçmesi dolayısıyla bu dönem içinde kendime laptop alamayacağım gibi duruyor. Hem bir şekilde para da biriktirebilirim o süre zarfında daha iyisini almak için. Sorunuza gelecek olursak da Akakçe üzerinden dönem içi en düşük 10.999 TL'yi görmüş güncel fiyatı da 10.370 TL yazıyor son 6 ay içindeki değişimlerde de en son 18.08.21 tarihinde 10.599 TL olmuş, kısacası bence daha inmez bu fiyattan (10.379 TL) aşağıya.
bu pcyi alıcam gibi duruyor diğer laptoplardan fakı hem işlemci en yüksek olan işlemci hem de 16 gb ram olarak geliyor diğer şekilde alsam laptopların ram yükseltmesi olacak dual kit vs olacak fiyatı aşacak direk bu hp laptobu alsam dah ucuza da gelmiş olacak.

Diğer kısma gelince, MSI fahiş fiyatlara kalitesinin üstünde satışlar yapıyor (gerçekten yapabiliyorsa tabii.), Excalibur'un tasarımını ben hiç beğenmedim bu yüzden tavsiye etmem Casper acilen bir tasarım değişikliğine gitmeli bana kalırsa. Arkadaş alacağı cihazı üniversiteye götürecek, günü gelecek sınıfa getirecek yurt odasında yatmayacak o laptop biraz da şık tasarımlı bir şey ister bence. Lenovo desen 2021 modelleri hayal bize Mart'dan beri listeleniyor sadece, bir iki modeli geldi onları tercih edebilir kalanları 2020 model bence alınmaz bu tarihde neredeyse 2022'ye gireceğiz hala 2021 modellerini bekliyoruz.

Bu bütçeyi aşabilirse 12 bin TL'ye Hepsiburada'da 2021 model Lenovo Legion 5 cihazı gelmiş onu alabilir bu tarihin en düşük ve en güçlü RTX 3060'ına sahip (çünkü 130 Watt.). Aşamazsa da belirttiği ASUS modeli, dash serisi veya Dell tercih edebilir ben baktığımda onlar bu fiyat bandındaydı. O bütçeye en fazla RTX 3050/ 3050 Ti modellerinden geliyor zaten bende bakıyorum bu seviyelerde bulabildiklerim bunlar;

Şahsen HP Pavilion'un tasarımını da ben beğenmiyorum ama bu fiyata sunduğu ınte i7, 16 GB RAM iyi gibi duruyor.
Tabi bana sorsanız hangisini alırdın diye, 12 bin TL'ye bütçemi aşabilseydim Lenovo'nun bahsettiğim modelini alırdım, aşamasaydım da ben alana kadar daha iyisi çıkmazsa yukarıdaki listelediğim modellerin başkındaki ASUS Gaming serisi dizüstünü alırdım. Benim için donanım ve saf gücün yanında tasarım da çok önemli.

2. not: Bu yazıda geçen tüm dizüstülerin soğutması, kalitesi, kasa malzemesi, sıcaklık değerleri, FPS değerleri veya performansları hakkında bir bilgim olmayıp sadece belirttiğim kaynak üzerinden cihazın fiyatı, tasarımı ve sahip olduğu donanım özelliklerine dayanarak önerilmiştir veya bahsedilmiştir. Alacak olan arkadaşların iyice inceleyip emin olduktan sonra alması şiddetle önerilir. Keza bu konuda sorumluluk kabul etmem.

Kardeşim sadece o yazımım okudun.

Ben zaten üstte açıklamasını yaptım bakarsanız görürsünüz evet ön yargılı davrandım ve yaptığım doğru değil bunu bende fark ettim (Allah'ın animecisi)

Asıl siz bakarsanız görürsünüz ki benim yazımda yazdığım saat bile sizin o mesajı yazmanızdan sonra yollanmış oluyor. En az 20 dakika boyunca ilk mesajınızın olduğu sayfada mesajımı yazdım ve sonrasında mesajınızı gördüm. Ayrıca sizi suçlayan yok sadece mesajınız asılsız diyorum ben ortada bir sorun görmüyorum. İyi forumlar dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı