10.000 TL monitör dahil sistem toplamak

Monitör olarak viewsonic in curve 144mhz 1ms ekranı var. 1300 tl olması lazım. Türkçe bir menusu var.

@Merhababa Teşekkürler önerin için ama rtx süper serisi bir kart istiyorum sistemde.
Monitör olarak viewsonic in curve 144mhz 1ms ekranı var. 1300 tl olması lazım. Türkçe bir menusu var.
ASUS’un VG24VQ modeline karar verdim. KDV indirimi ile birlikte 2060S olan sistem 10.500TL tutuyor.

@Merhababa Teşekkürler önerin için ama rtx süper serisi bir kart istiyorum sistemde.

ASUS’un VG24VQ modeline karar verdim. KDV indirimi ile birlikte 2060S olan sistem 10.500TL tutuyor.
Kdv ındırımı ne zaman olur? Sürekli olan bir şey mi? İlk defa sistem toplayacağım, yabancıyım böyle şeylere..

@KİRLİ14 siz yazdığınız sistemi nereden topladınız Vatan Bilgisayar mı?
Kdv ındırımı ne zaman olur? Sürekli olan bir şey mi? İlk defa sistem toplayacağım, yabancıyım böyle şeylere..
Ayda bir kez oluyor diyorlar bilmiyorum mağazalar açılırsa bu ay gidip alacağım.

@KİRLİ14 siz yazdığınız sistemi nereden topladınız Vatan Bilgisayar mı?

Ayda bir kez oluyor diyorlar bilmiyorum mağazalar açılırsa bu ay gidip alacağım.
Pazartesiye kadar olursa inşallah Olmazsa saygılar der geçeriz ..

Pazartesiye kadar olursa inşallah Olmazsa saygılar der geçeriz ..
Yazdığınız sistem gayet güzel ekran kartını hangi mağazadan alacaksınız? Bu fiyata 2070S dolar kuru 5.70TL olduğunda satılıyordu.

Yazdığınız sistem gayet güzel ekran kartını hangi mağazadan alacaksınız? Bu fiyata 2070S dolar kuru 5.70TL olduğunda satılıyordu.
Hocam direk sipariş edicem sinerjiden. Kargo ile alacağım. Şuan olmuyor mu yoksa?

Çok teşekkür ediyorum hocam. Darısı en yakın zamanda size inşallah.
Sağolasın teşekkürler. Sistemine bir daha baktım da depolama olarak takviye yapmanız gerekebilir elinizde HDD veya SSD yoksa. Çünkü 250 GB uzun süre yetmeyebilir. Bu sistemin hakkını verecek oyunların kapladığı yer bir hayli fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…