10.000 TL Monster notebook önerisi

@Saltopat Bana tek sorunu olmayan bir laptop söyle.

Bu iyiymiş. 500 lira eklemeye değer buna.
 
Sorun bence bu. Herkes buraya farklı bir model notebook atıyo. Şimdi ben hangisini alayım, hangisine karar vereyim. Bir noktada buluşamıyoruz. O yüzden eskiden kullandığım monster, memnun olduğum için başlığa özellikle ekledim. Herkesin aynı noktada buluştuğu, bu fiyata en iyisi bu dediğiniz laptop yok sanırım ki herkes farklı bir link atıyor. Biraz kararlı olalım lütfen ki işimiz görülsün şimdi banim daha sonra başkasının.
 
@Sciuga O zaman ne işler yapacağınızı biraz daha açıklayınız. Eğer tasarım gibi bir işe yapacaksanız ona göre bir laptop, eğer sizin için batarya performansı önemliyse ona göre bir laptop ya da sizin için oyun performansı önemliyse ona göre bir laptop gibi bir çok ihtiyaç sayılabilir.
 
@Saltopat bana tek sorunu olmayan bir laptop söyle.

Sounu olmayan bir laptop yok.

Az sorunu olan laptoplar var: ASUS, MSI, Dell, Lenovo, HP( son kasalarında ısınma sorunlarını büyük ölçüde düzelttiler) bu markalar piyasada ki en köklü markalardır tabii her markanın kötü modelleri var mesela ASUS'un TUF serisi gibi ya da MSI'ın GF63 modelleri gibi önemli olan iyi araştırmak ve kaliteli olanı almaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı