10.000 TL Sistem Önerisi

gelen tavsiyeler için teşekkür ederim bütçemi bir miktar daha arttırmaya karar verdim, monitör klavye kulaklık fare vs hariç 14000 tl civarıda üst seviye bir oyun bilgisayarı toplayabilir miyiz birde rgb hoşuma gidiyor böyle rengarenk olabilirmi kasa :))

gelen tavsiyeler için teşekkür ederim bütçemi bir miktar daha arttırmaya karar verdim, monitör klavye kulaklık fare vs hariç 14000 tl civarıda üst seviye bir oyun bilgisayarı toplayabilir miyiz birde rgb hoşuma gidiyor böyle rengarenk olabilirmi kasa :))
İmzamdaki sisteme benzer sistem almanızı öneririm.11000TL'ye geldi bana bu sistem yanına da 2k 144hz monitör alırsınız tabiki illa Msi tercih edin de demiyorum tercihlerinize göre marka seçimleri yaparak almanızı öneririm.

sıvı soğutucu vs gerekir mi o ekran kartına fan ne almalıyım ben pc parçalarını alacağım ama toplamayı video izleyerek yapacağım tam bilmiyorum

Eki Görüntüle 545938

Arkadaşın istediği bütçeyle alakası yok ve fiyatına göre çok düşük parçalar var, alınmaz.

RAM frekanslari arttirilabilir Ryzen sistemler icin onemli bir detay.
Onun dişinda belki bir anakart yukseltmesi tabii bu dediklerim ekstra seyler sistem guzel olmuş.

Merhaba bende ilk defa bir pc topladım forumada yazdım görüşlerini mesajımın altında bekliorum eğer merak ediyorsan linkten bakabilirsin

@selim94
Buyurun ışıl ışıl parıldayacak bir sistem. :D
ss407.PNG

Merhaba ben de ilk defa bir PC topladım foruma da yazdım görüşlerini mesajımın altında bekliyorum eğer merak ediyorsan linkten bakabilirsin.
Geliyorum konunuza. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı