O islemcinin yanina kesinlikle sogutucu al stok sogumuyo ve itopya veya incehesaptan al daha ucuza gelir 240 gb ssd artik gunumuze gore yetersiz enaz 480 olmasi lazim islem
Sistem oyun vb. için verimli, işlemci size yeterliyse güzel olur ama 10.000’e daha iyi bir işlemci olabilir.
O islemcinin yanina kesinlikle sogutucu al stok sogumuyo ve itopya veya incehesaptan al daha ucuza gelir 240 gb ssd artik gunumuze gore yetersiz enaz 480 olmasi lazim islem
Bu şekilde daha iyi.
Ekran kartım RTX2060 olduğu için darboğaz sitesinden baktım normalde Ryzen 7 3700X alacaktım darboğaz yapabiliyor diyor.
Sistem oyun vb. için verimli, işlemci size yeterliyse güzel olur ama 10.000’e daha iyi bir işlemci olabilir.
10.000TL'lik sistemde RTX2060 olması pek uygun değil. 2070'li sistem kuruluyor o paraya.
ekran kartın 2070 olsa daha iyi m2 ssd al ve intel corer i9 al birde sana şu önerim var normal zamanda bu sistem belki 7000 tl ye denk geliyo ama bu virüsden dolayı fiyatlar uçmuş sana tavsieyem sonra alman
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.