10.000 TL uzun saatler kullanım için koltuk önerisi

Bütçe
10000

rencster

Hectopat
Daha fazla  
Hawk Fab V4 koltuğum uzun süreli kullanımda çok ağrı yapmaya başladı.
Bilgisayar mühendisi olduğum için gün içinde çok uzun saatler oturuyorum.
Konforlu ve ağrı yapmayacak bir koltuk arıyorum.
Koltuk önerebilir misiniz?
JARVFJALLET beklentilerimi karşılar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Markus kullanıyorum ve çok memnunum.
Oyuncu koltukları gibi deri değil yazın yakmıyor, arkası da fileli olması da bir avantaj. Konfor konusunda da çok harika.

Oyuncu koltukları gibi deri değil yazın yakmıyor, arkası da fileli olması da bir avantaj. Konfor konusunda da çok harika.
Teşekkürler Markus'u da görmüştüm, JARVFJALLET ile ne farkı var pek bilmiyorum. JARVFJALLET'nin bel desteği tam denk gelmez ve ağrı yapar diye çekiniyorum.
Açıkçası gidip mağazada denemek daha iyi olacak.
Markus'u uzun saatler gün içinde kullanıyor musunuz? Herhangi bir yorgunluk, ağrı hissediyor musunuz sonrasında?

Teşekkürler Markus'u da görmüştüm, JARVFJALLET ile ne farkı var pek bilmiyorum. JARVFJALLET'nin bel desteği tam denk gelmez ve ağrı yapar diye çekiniyorum.
Açıkçası gidip mağazada denemek daha iyi olacak.
Markus'u uzun saatler gün içinde kullanıyor musunuz? Herhangi bir yorgunluk, ağrı hissediyor musunuz sonrasında?

Uzun saatler kullanıyorum ben de. Yazın çok uzun saatler PC başında oluyorum ve konforu konusunda şikayetim olmadı.
Sizin modelin farkı deri olması gibi geldi bana, bir de bel tarafında bir fark var. Deri tavsiye etmem hem deforme olması hızlı oluyor hem de terletiyor sıcaklarda.
Yakınınızda IKEA varsa deneyerek almanız iyi olacaktır, yoksa da öneririm uzun saatler için bile konforlu. Almadan önce yabancı YouTube inceleme ve kıyaslama videoları izlemiştim. Çoğu “oyuncu koltuğu” adı altında satılan modellere 5 basar.

Hawk Fab V4 koltuğum uzun süreli kullanımda çok ağrı yapmaya başladı.
Bilgisayar mühendisi olduğum için gün içinde çok uzun saatler oturuyorum.
Konforlu ve ağrı yapmayacak bir koltuk arıyorum.
Koltuk önerebilir misiniz?
JARVFJALLET beklentilerimi karşılar mı?

MSI MAG CH120X kullanıyorum 2 senedir. Sırt ağrısından geberiyorum. Yaklaşık 1 - 2 saat önce Kartal IKEA'dan Markus aldım bende. Hayatımda böyle rahat bir koltuğa oturmadım, tavsiye edebilirim.

Satın almadan önce en yakın bir IKEA'ya gidip denemeni öneririm, mümkünse tabii. IKEA'da ki bütün koltukları denedim. Markus 1 numara benim için. IKEA çalışanları bile Markus kullanıyorlar ofislerinde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı