10.000 TL'lik sistem nereden alınmalı?

Hepsini tek bir siteden almayacaksan ekran kartını buradan al: MSI GeForce GTX 1080Ti Gaming X 11GB 352Bit

İşlemci buradan: AMD İşlemci RYZEN 7 1700 3.7GHz 20MB AM4+ 65W En Uygun Fiyatlarla Bilisimport.com'da

HDD olarak mümkünse Toshiba P300 al.

PSU olarak önerim budur, muazzam: Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi

Arttırdığın parayla rahat SSD 500 GB yapılır.
Monitör yok hocam arttırdığım kadarıyla kalanı monitör seçicem ama 1 ay sonra alıcam monitörü bu sistemi evdeki tüplü monitörde kullanıcam bir süre :cry: Hepsini ayrı sitelerden getirebildiğim kadar en ucuza getirmeye çalışacağım üstteki sekmeleri görürseniz eğer yandı gözlerim :)

Tüplü monitörle kullanılan o sistem gece sinsice seni öldürmeye kalkabilir :D

Seçtiğin yerler en ucuzu değil maalesef, attığım linklere göz attıysan çok daha ucuzlarını gönderdim. Başka fark edersem gönderirim yine.
Vallahi sanırım öyle olacak PC çalışmıyorum banane ne biçim monitör bu derse şaşırmam :D:D Hepsine bakmaya çalışıyorum hocam sitelerin. Aklıma bir de amazon geldi ama onu detaylı bilmiyorum pek bekleme sürem var nasıl olsa 1 ay kadar bu ortalama olarak örnek veriyorum 7750 e topladığım bu sistemi, amazondan ortalama olarak 6750 civarı gibi bir bütçeye toplayıp getirtmek sizce mümkün müdür? Ama garanti olayı sorun olabilir ürünlerde bir sorun olursa :/

Aynı bellek modelinin 3200MHz olanı var, eğer uygun fiyat ise almışken onu al. Bellek frekansı Ryzen işlemcilerinin performansını artırıyor.

Ekran kartına gelince, Asus yada MSI iyi olur, zaten MSI seçmişsin sıkıntı yok. Genel olarak anakartta en iyisi Gigabyte, ekran kartında Asus sonra MSI daha sonra Gigabyte ve diğerleri.

Neyse ben şu anki haline tam not veriyorum. (y)

Aynı bellek modelinin 3200MHz olanı var, eğer uygun fiyat ise almışken onu al. Bellek frekansı Ryzen işlemcilerinin performansını artırıyor.

Ekran kartına gelince, Asus yada MSI iyi olur, zaten MSI seçmişsin sıkıntı yok. Genel olarak anakartta en iyisi Gigabyte, ekran kartında Asus sonra MSI daha sonra Gigabyte ve diğerleri.

Neyse ben şu anki haline tam not veriyorum. (y)
İçimi rahatlatan karar vermemde en büyük etken olumlu yorumlar çok hoşuma gidiyor. Şu an tüm sekmeleri tüm siteleri tek tek değiştirip 1 ürünün en ucuzunu bulmaya çalışıyorum bulduğum en ucuz ürünleri not defterine yazıyorum az sonra sistemin en ucuz halinde sanırım nasıl toplanabileceğini göreceğiz :) @ShadYaqz Bilişim port nasıldır hocam oda diğerleri gibi mi (sinerji, nanokatalog gibi bir yer mi güvenilirlik müşteri memnuniyeti açısından.)?

Tüplü monitör VGA'dır büyük ihtimalle. Alacağın ekran kartının görüntü çıkışı ile monitörün görüntü girişi uyumlu mu kontrol et.
Sorun olmaz o hocam ya bir süre idareten kullanacağım için 15 20 liraya bir dönüştürücü halledilir :)

Derledim topladım bildiğim sitelerde ortalama olarak:
Anakart: Sinerji: 401.00 TL
İşlemci: Bilişimport: 1415.00 TL
RAM: N11/ Eksenbilgisayar: 640,80 TL
Ekran kartı: Sinerji: 3501.00 TL
HDD: Hepsiburada: 304,97 TL
SSD: N11/İndirimde : 389,90 TL
PSU: Nanokatalog: 396.00
Kasa: N11&Hepsiburada/ QP bilişim: 399.00 TL
Toplamda 7436.00 TL yapıyor. Daha da ucuza kaçılmaz sanırım bu sistem için :) Ancak uygun bir "nanokatalog" gibi siteden hepsi toplanıp genel bir indirim istenir ama ürünlerin yarısı var yarısı yok en güzeli böyle tüm ürünlerin hepsi mevcut görünüyor şu an baktığım sitelerdeki. @ShadYaqz

@Historia Hocam küs müyüz?

Ne oldu ki hocam? :D

@ShadYaqz hocamın olduğu yerde bana söz düşmez :penguen:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı