th_rng9
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 2600
ROG Strix RX570
Asus Prime A-320
Gskill Ripjaws V 8x2 3200mhz
İphone 11 128GB
- Meslek
- Öğrenci, Siyaset, Maden, İnşaat. Her masada varız.
Yaklaşık olarak 10k bütçem var. Zorlarsam 12ye çıkar Max.
Sahibinden'de yaaklaşık 18.000 iPhone 11 ilanı var fiyatlar cihaz durumuna göre ve satıcıya göre bayağı değişiyor. Şu anda Redmi Note 8 kullanıyorum ve miladı dolduğundan dolayı yeni cihaza geçmem gerek. Bu bütçelerde iPhone 11 rahatlıkla bulabiliyor gerek sahibinden gerek telefoncularda oldukça fazla var. Bu fiyatlarda alacağım telefondan beklentim:
-Sık sık kasma donma olaylarına tahammülüm yok.
-Kamera olarak aşırı bir beklentim yok, kamerayı aç fotoğraf çek kapat şeklinde kullanıyorum.
-Batarya benim için aşırı sorun değil. Hallederiz.
-Yazılım anlamında iyi olmalı, iOS ve One UI bu işi çok iyi yapıyor.
Bu kriterlerime baktığımda iOS yazılımları hoşuma gittiği için iPhone 11 oldukça mantıklı geliyor. Sizce bu fiyata ve kriterlere göre alınması mantıklı mı?
Sahibinden'de yaaklaşık 18.000 iPhone 11 ilanı var fiyatlar cihaz durumuna göre ve satıcıya göre bayağı değişiyor. Şu anda Redmi Note 8 kullanıyorum ve miladı dolduğundan dolayı yeni cihaza geçmem gerek. Bu bütçelerde iPhone 11 rahatlıkla bulabiliyor gerek sahibinden gerek telefoncularda oldukça fazla var. Bu fiyatlarda alacağım telefondan beklentim:
-Sık sık kasma donma olaylarına tahammülüm yok.
-Kamera olarak aşırı bir beklentim yok, kamerayı aç fotoğraf çek kapat şeklinde kullanıyorum.
-Batarya benim için aşırı sorun değil. Hallederiz.
-Yazılım anlamında iyi olmalı, iOS ve One UI bu işi çok iyi yapıyor.
Bu kriterlerime baktığımda iOS yazılımları hoşuma gittiği için iPhone 11 oldukça mantıklı geliyor. Sizce bu fiyata ve kriterlere göre alınması mantıklı mı?