10.000 TL'ye 240 Hz ve üstü monitör önerisi

Bütçe
10.000-15.000
Attıklarımın hepsi 23-25 arası değil mi yanlış link mi attım acaba. :D 27 büyük gelir gibi genelde rekabetçi oynuyorum.

Maalesef aynı durumdayım işin içinden çıkamıyorum...

Hocam kusura bakmayın dalgınlığama gelmiş ama Samsung G4 alınabilecek en iyi ürün kalite olarak güzel bir ürün. Bu fiyat bandında daha iyi alınabilecek hiçbir şey yok.

Ghosting olarak sıkıntı etmenize gerek yok G4 de ghosting yok :)

Hocam kusura bakmayın dalgınlığama gelmiş ama Samsung G4 alınabilecek en iyi ürün kalite olarak güzel bir ürün. Bu fiyat bandında daha iyi alınabilecek hiçbir şey yok.

Ghosting olarak sıkıntı etmenize gerek yok G4 de ghosting yok :)
Viewsonic veya ROG'tan yana gönlüm ama çok kararsızım. Viewsonic'teki Pure teknolojisi ilgimi çekti fakat parlaklık sorunu oluyormuş canımı sıkar mı bilemedim. AOC'u da şuan 144hz kullandığım monitörüm ve beğendiğim bir marka olduğu için ekledim açıkçası. Samsung'da güzel duruyor fakat o kadar ucuz olması da bir tık korkutuyor. :D

Samsung dev bir marka Gamepower gibi kalitesiz ürün üretimiyor G3 serisi ghostingden geçilmiyor ama daha iyi seçenek yok gibi. Diğer forumlarda da G4 hakkında şikayet açıkçası bulamadım.

Ama galiba içinden DisplayPort'ya da HDMI çıkmıyormuş.

@cany98 PureXP aktif ettiginde monitorun maksimum parlakligi dusuyor bu bir kronik sorun degil, monitorun kisitlamasi. Yani alan herkeste olan ve firmanin boyle olmasini istedigi bir sey. Pek cok monitorde BFI teknolojisi aktif edildiginde cesitli ozellikler kisitlanir veya bazi ozellikler dusus yasar, bu normaldir.

Alienware AW2523HF almaya karar verdim. 360Hz 0.5ms şuan İtopya'da 12k'ya satılıyor vade farksız 3 taksit özelliği var. Bu tarz konularla ilgilenen arkadaşlar varsa diye gelişmeleri yazacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı