Berk Alpay
Hectopat
Benim attığım ürün VA değil Fast IPS?
Çok özür diliyorum Gamebooster demek istemiştim.
Benim attığım ürün VA değil Fast IPS?
Attıklarımın hepsi 23-25 arası değil mi yanlış link mi attım acaba.27 büyük gelir gibi genelde rekabetçi oynuyorum.
Maalesef aynı durumdayım işin içinden çıkamıyorum...
Attıklarımın hepsi 23-25 arası değil mi yanlış link mi attım acaba.27 büyük gelir gibi genelde rekabetçi oynuyorum.
Maalesef aynı durumdayım işin içinden çıkamıyorum...
Viewsonic veya ROG'tan yana gönlüm ama çok kararsızım. Viewsonic'teki Pure teknolojisi ilgimi çekti fakat parlaklık sorunu oluyormuş canımı sıkar mı bilemedim. AOC'u da şuan 144hz kullandığım monitörüm ve beğendiğim bir marka olduğu için ekledim açıkçası. Samsung'da güzel duruyor fakat o kadar ucuz olması da bir tık korkutuyor.Hocam kusura bakmayın dalgınlığama gelmiş ama Samsung G4 alınabilecek en iyi ürün kalite olarak güzel bir ürün. Bu fiyat bandında daha iyi alınabilecek hiçbir şey yok.
Ghosting olarak sıkıntı etmenize gerek yok G4 de ghosting yok![]()
Bu da iyi ama hız aşırtmayla 280hz oluyor. Fiyatta bir tık üstünü vererek daha yüksek hertz sahibi olabiliyorum.![]()
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
12K'ya Alienware 360 alirsaniz cok iyi olur dediginiz gibi.Bu da iyi ama hız aşırtmayla 280hz oluyor. Fiyatta bir tık üstünü vererek daha yüksek hertz sahibi olabiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.