10 000 TL'ye FX-9590 PC Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İş icabı felan da yani 10.000 TL bir bankacının yıllık maaşı :S

• Beğen
İfadeler: Tim
xert58x, 1 ay içinde 6.000 TL sistem toplayacağım. Hayali sistem zannedip yardım etmeyeceksin yani, öyle mi? Sistemi topladığımda konuya seni etiketlerim dostum.

Etiketle dostum hayali sistemlere yardım etmiyorum. Neden kendimi yorayım alınmayacak bir bilgisayar için. İnsanlarla dalga geçmeyi çok seviyorlar.
Notlarım arasına seni de ekledim. Bakalım fotoğrafları atınca nasıl tepki vereceksin, açıkçası çok merak ediyorum.

Etiketle dostum hayali sistemlere yardım etmiyorum. Neden kendimi yorayım alınmayacak bir bilgisayar için. İnsanlarla dalga geçmeyi çok seviyorlar.
Madem hoşunuza gitmiyor hayali sistem olarak düşündüklerinize cevap bile yazmazsınız olur biter. Uzatmanın anlamı yok.

Madem hoşunuza gitmiyor hayali sistem olarak düşündüklerinize cevap bile yazmazsınız olur biter. Uzatmanın anlamı yok.
Cevap yazmıyorum konun kilitlenmesi için yorum yazıyorum boşuna neden yer kaplasın? Zaten hayali sistem olanlar belli ediyor kendini konuyu açıyor sonra kaçıyor.

Notlarım arasına seni de ekledim. Bakalım fotoğrafları atınca nasıl tepki vereceksin, açıkçası çok merak ediyorum.
Benim anlamadığım neden kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Senin sistemine kim hayali dedi onu anlamadım. Birde notlarının arasına almış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı