10.000 TL'ye Gaming monitör önerisi

Daha fazla  
Merhaba yazın dizi film anime izlemek, günlük işler (ders yazılım proje vb) ve hikayeli oyun oynamak. (Örnek TLOUP2, RDR2) için monitör almak istiyorum. Açıkçası önceliğim renk derinliği, kontrast, HDR gibi deneyimime etki edeceğini inandığım şeyler, rekabetçi oyun oynamıyorum. Curved konusunda çok kararsızım, ne işlerde iyi olur ne durumlarda kötü olur bilemedim.

4060 ekran kartlı HP Victus S0015NT Gaming laptop sahibiyim.

Merhaba yazın dizi film anime izlemek, günlük işler (ders yazılım proje vb) ve hikayeli oyun oynamak. (Örnek TLOUP2, RDR2) için monitör almak istiyorum. Açıkçası önceliğim renk derinliği, kontrast, HDR gibi deneyimime etki edeceğini inandığım şeyler, rekabetçi oyun oynamıyorum. Curved konusunda çok kararsızım, ne işlerde iyi olur ne durumlarda kötü olur bilemedim.

4060 ekran kartlı HP Victus S0015NT Gaming laptop sahibiyim.
Amazon Link
Kendim bu monitörün 4K olanını kullanıyorum. Zamanında arkasındaki USB çoklayıcılar için almıştım çünkü macbook'a bağlı kullanıyordum. Aynı zamanda xbox a bağlıydı oyun da oynuyordum. Şu an kasa bilgisayarıma bağlı ve hiçbir sorun yaşamadım. Renkleri canlı ve güzel kaliteli bir ürün. Tamamen aynı değil 4K olan modelle ancak farkları sadece dış kasası ve ekranın 170hz olması. Bendeki 144hz.

Son düzenleme:
Samsung Odyssey serisinde deli gibi ghosting problemi var hocam. Maalesef deneyimleyerek öğrendim. Fareyi çevirirken bile arkasından gölge görüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı