10.000 TL'ye PC için gamepad önerisi

RDR2 The Last of Us FC 26 (Steam) 25 (EA Games) 24 (Steam) WWE 2K24 bunları oynadım PC'ye bağlayarak güzeldi.
Kablosuz kullandiniz degil mi?

Alınabilecek en mantıklı seçenek Gamesir. 8bitdo pro 3'da önyüz tuşları aşırı sesli, sorun değilse alınabilir.
Dualsense PS5 dışında kesinliklikle kullanılmamalı bunların yanında kalitesiz.
Gamesir yorumları pek içi açıcı değıl amazonda hocam ne dersiniz?

8bitdo pro 3 öneririm hocam
Kullandınız mı uzun süre? Yorumları iyi sayılır ama pek te emin olamadım sıkıntı yaşayanlardan dolayı.

8bitdo pro 3 öneririm hocam
Hocam bir yorumda size denk geldim acaba etiketlesem yazar mı dedim bir de baktım yazmışsınız 😅 Eski yorumunuzda Tarantula Proyu önermişsiniz özellikle uzun ömürlü vs diye. Sizi dinleyeyim. elim small boy küçük yani tepkime süresi, bozulmamasi, takılı kalma bastiginda algilamama sorunu vs olmaması ve konfor önemli benim için f710dan çok memnundum hissiyat ve konfor açısından bu bilgiler ışığında son öneriniz ne olur?

Son düzenleme:
Gamesir yorumları pek içi açıcı değıl amazonda hocam ne dersiniz?
Gizala sıkıntı çıkarmıyor bir problem varsa genelde. Mağdur olacağınızı sanmıyorum.
Kablolu versiyonu T3 Lite'ı kullanıyorum bir süredir, T3 pro çıktığında baya övülüyordu. Amazon'da az yorum görünüyor bunun üzerinden karar vermek doğru olur mu bilmiyorum.

8bitdo'da benim deneyimlerime göre gerçekten kaliteli ürün üretiyor, 6 yıllık sn30pro+ hala sağlam ilk günkü gibi. Ama yeni kolları aşırı sesli, 8bitdo pro3 özellikle ultimate serisinden daha sesli yapmayı başarmışlar. Normalde aldığım kolları satmam ama ultimate 2'i sırf bu yüzden elden çıkardım.

Donanım olarak 8bitdo ve Gamesir, Dualsense'den daha kaliteliler, Gamesir'de firmware yüzünden tatsız bir deneyim yaşadım super nova ürününde ama genellemek doğru olmaz. Dualsense 1 yıl içinde drift yapmadıysa bile gacırgucur gıcırdamaya başlıyor bunların aksine.

Gizala sıkıntı çıkarmıyor bir problem varsa genelde. Mağdur olacağınızı sanmıyorum.
Kablolu versiyonu T3 Lite'ı kullanıyorum bir süredir, T3 pro çıktığında baya övülüyordu. Amazon'da az yorum görünüyor bunun üzerinden karar vermek doğru olur mu bilmiyorum.

8bitdo'da benim deneyimlerime göre gerçekten kaliteli ürün üretiyor, 6 yıllık sn30pro+ hala sağlam ilk günkü gibi. Ama yeni kolları aşırı sesli, 8bitdo pro3 özellikle ultimate serisinden daha sesli yapmayı başarmışlar. Normalde aldığım kolları satmam ama ultimate 2'i sırf bu yüzden elden çıkardım.

Donanım olarak 8bitdo ve Gamesir, Dualsense'den daha kaliteliler, Gamesir'de firmware yüzünden tatsız bir deneyim yaşadım super nova ürününde ama genellemek doğru olmaz. Dualsense 1 yıl içinde drift yapmadıysa bile gacırgucur gıcırdamaya başlıyor bunların aksine.
Tamam hocam gamesir mantıklı sanırım. Çok teşekkürler inşaAllah uzun süre sorunsuz olur. F710 da ki gibi bazen tuş algılamama sorunu yaşamamak temennim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı