10.000TL 2K monitör önerisi

Bu özelliklere gerçekten ihtiyacın var mı? Var ise G27Q alabilirsin, onda 2x2W hoparlör mevcut.

PS5 için hoparlör bağlantısını nasıl yapabilirim diye düşünüyorum asıl soru işaretim orada. Acer'ın Amazon'daki modeli G27Q ve Dell için bu ses durumundan ikilemde kaldım açıkçası. Siz ne yapardınız?

Bu ürün ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacaktır dostum.

Hocam bu monitörün parlaklığı ve standı ile ilgili çok olumsuz yorum vardı ondan biraz aşağılarda kaldı.

PS5 için hoparlör bağlantısını nasıl yapabilirim diye düşünüyorum asıl soru işaretim orada. Acer'ın Amazon'daki modeli G27Q ve Dell için bu ses durumundan ikilemde kaldım açıkçası. Siz ne yapardınız?

Hocam bu monitörün parlaklığı ve standı ile ilgili çok olumsuz yorum vardı ondan biraz aşağılarda kaldı.
Alternatif olarak önerebileceğim bu var hocam.

[Amazon.com.tr

Son düzenleme:
Bunu da gördüm hocam ancak bunun da incelemesi çok az, olanlarda da parlaklık yetersiz demişler.

@BerkayZ87 hocam bu monitör hakkında fikriniz ne? Amazon.com.tr PS5 2K desteği için sorun olur mu acaba? Dell bu ve G27Q arasındayım açıkçası.
G2724D > G27Q > Acer

10K bütçede o Acer'ı almazdım şahsen. G27Q ve G2724D gayet iyi modeller zaten ve bütçen dahilindeler.

G2724D > G27Q > Acer.

10k bütçede o Acer'ı almazdım şahsen. G27Q ve G2724D gayet iyi modeller zaten ve bütçen dahilindeler.

Acer'ı bu dediğinizden sonra eliyorum o zaman.G27Q için de net dell daha iyi denmiş. Sonradan G27QPF-QD yi de gördüm ama onun yerine alınacaksa G2724'ü alıp hoparlör bağlamak daha mantıklı anladığım kadarıyla. Sadece hoparlörü nasıl bağlayabilirim onu düşünüyorum şu an Dell'i alacaksam.

G2724D > G27Q > Acer.

10k bütçede o Acer'ı almazdım şahsen. G27Q ve G2724D gayet iyi modeller zaten ve bütçen dahilindeler.

Hocam G2724D'yi aldım şimdi eve geldi de monitörü kontrol etmek için hangi testleri yapayım?

Son düzenleme:
Acer'ı bu dediğinizden sonra eliyorum o zaman.G27Q için de net dell daha iyi denmiş. Sonradan G27QPF-QD yi de gördüm ama onun yerine alınacaksa G2724'ü alıp hoparlör bağlamak daha mantıklı anladığım kadarıyla. Sadece hoparlörü nasıl bağlayabilirim onu düşünüyorum şu an Dell'i alacaksam.

Hocam G2724D'yi aldım şimdi eve geldi de monitörü kontrol etmek için hangi testleri yapayım?
Olu piksel testi ve IPS Glow testi yap. Bunlarin disindaki ayarlamalar istege bagli.

Olu piksel testi ve IPS glow testi yap. Bunlarin disindaki ayarlamalar istege bagli.

Hocam ölü piksel yok ama glow var. Bir bölgedeki özellikle yandan çok ışık açılma gibi ama bu parlaklıktan mı öyle gözüküyor emin olamadım. Sağ üst köşe biraz fazla sızdırıyor.

Dosya Ekleri

• 20240119_225605.jpg
    20240119_225605.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Geri
Yukarı