Ideapad 3 içinse nitro 5 derim ben.Aslında Ideapad 3 için dedim
Anladım çok kararsız kaldımIdeapad 3 içinse nitro 5 derim ben.
IdeaPad 3 için ise o laptopun ekran kartı 1650 Ti. 16 GB RAM ve biraz daha iyi bir işlemci için ekran kartından düşmek mantıklı değil.Aslında Ideapad 3 için dedim.
Bence biraz daha bakının ondan sonra karar verin.Anladım çok kararsız kaldım
i5 olması işlemcinin kötü olduğu anlamına gelmez. İleride bir 8 GB RAM daha takılabilir. Ayrıca yukarıda önerilen Nitro 5 tek kanal. Başka bir RAM slotu yok. Benim önerdiğim laptopta bir boş slot daha var ve oraya bir 8 GB RAM daha takarsanız Nitro 5'e göre daha performanslı olur.
Aslında ideapad 3 için kesin karar vermiştim ama diğer tarafta 1660ti varBence biraz daha bakının ondan sonra karar verin.
Sonradan 16 gb ekleyebilirse çok güzel olur aslında.Hocam yanlışın olmasın Acer'da 16 GB tek kanal RAM var ama toplamda 2 slot var 1 tanesi boş.
Kardeşim render işlemi yapmıyorsan i7 veya ryzen işlemciye gerek yok 1660Ti ile 1650Ti arasında uçurum var.Aslında ideapad 3 için kesin karar vermiştim ama diğer tarafta 1660ti var
Ben tek slot diye biliyordum ama boş bir slot varsa iyi ama 16 GB tek kanal olması biraz kötü olmuş. Sonradan 16 GB eklenirse iyi olur ama.Hocam yanlışın olmasın Acer'da 16 GB tek kanal RAM var ama toplamda 2 slot var 1 tanesi boş.
Ben tek slot diye biliyordum ama boş bir slot varsa iyi ama 16 GB tek kanal olması biraz kötü olmuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.