Arkadaşlar az önce PUBG'deydim, oyunumu oynarken bir anda ekran gitti tamamen siyah kaldı ancak ses vardı. Ses de buga girmiş şekilde vardı, akabinde USB aygıtı çıkarınca gelen Windows bildirim sesi de geldi. Ekran kartı devre dışı kaldı sanırım çünkü reset atıp açtığımda ekran 60Hz idi.
Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartını etkinleştire bastım olmadı, tekrar devre dışı bırak tekrar etkinleştire bastım ekran eski halinde 144 Hertz'e döndü. Şu an aktif ekran kartım ancak bu sorun neden var? Sistem özelliklerimi yazayım, şöyle bir yardımcı olursanız sevinirim.
AMD Ryzen 5 5600.
Sapphire RX 5700XT.
G.Skill 16 (8x2) 3200MHz RAM.
Gigabyte A320 m S2H anakart.
Revenge 500 watt 80+ bronz sertifikalı Power.
Thermalright peerless assasin 140 mm hava soğutma kule tipi ısıyla alakalı olacağını sanmıyorum. Ekran kartıyla ilgili bir durum ama bilmiyorum WattMan?
Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartını etkinleştire bastım olmadı, tekrar devre dışı bırak tekrar etkinleştire bastım ekran eski halinde 144 Hertz'e döndü. Şu an aktif ekran kartım ancak bu sorun neden var? Sistem özelliklerimi yazayım, şöyle bir yardımcı olursanız sevinirim.
AMD Ryzen 5 5600.
Sapphire RX 5700XT.
G.Skill 16 (8x2) 3200MHz RAM.
Gigabyte A320 m S2H anakart.
Revenge 500 watt 80+ bronz sertifikalı Power.
Thermalright peerless assasin 140 mm hava soğutma kule tipi ısıyla alakalı olacağını sanmıyorum. Ekran kartıyla ilgili bir durum ama bilmiyorum WattMan?
Son düzenleyen: Moderatör: