10.000TL sistem toplama

Cidden bıktım ya. Fanboylar, daha iyi sistem toplanırdı diye tutturan şahıslar vb. Görüşürüz Technopat.

Bu arada @Samotne Ciasteczka, @300, @Silinen üye, @Atilla93, @PustiPowerV2, @Lux ultisi kullanan kedi, @Furkan Çöpoğlu, @Melih2626, @1024byte, @enescnr, @efedesu, @Denji, @246941, @326001 ve @TÇB her birinize teker teker çok teşekkürlerimi sunuyorum. Beni mutlu ettiniz. İnşallah bende sizleri mutlu etmişimdir. Görüşürüz...
Görüşmek üzere, bir sorun olursa buradayız.

Ya ben bırakamıyorum burayı. Her dakika geliyorum konulara cevap yazmak istiyor canım. Cidden her dk geliyorum bakıyorum, cevaplayabileceğim konular var ama bıraktığımı söylediğim için yazmıyorum. Kusura bakmayın eşeklik ettim, ağır tavırlar ile cevapladım, sizlere teşekkür etmem gerekirken ben sert davrandım. Çok özür dilerim.

@Oktay Usta Kimse sana parcalarin kalitesiz demiyor. Volkswagen iyi ama adamlar sana daha iyisi olan Mercedes oneriyor. 10 bin kurduğun sisteme cok. Lakin konu acman saçma olmuş. Sen zaten bir şey belirlemişsin, kafanda okeylemissin. Neden konu açıyorsun ki? İnsanlardan oneri isteyip, onlara tavır yapmak saçma.

@Oktay Usta kimse sana parcalarin kalitesiz demiyor. Volkswagen iyi ama adamlar sana daha iyisi olan Mercedes oneriyor. 10 bin kurduğun sisteme cok. Lakin konu acman saçma olmuş. Sen zaten bir şey belirlemişsin, kafanda okeylemissin. Neden konu açıyorsun ki? İnsanlardan oneri isteyip, onlara tavır yapmak saçma.

Birkaç soru sordum. Mesela sıvı soğutma takmalı mıyım diye soru sordum. Ama direkt bu sistem çok pahalı, daha iyisi toplanır vb. laflar ettiler. Hem sistemi gösterdim hem de soru sordum ama soruma halen cevap alamadım. Ve dün gece sipariş ettim bütün parçaları.

Birkaç soru sordum. Mesela sıvı soğutma takmalı mıyım diye soru sordum.
Kasa guzel ama o paraya mesh bir kasa alırsan, hava sirkülasyonu daha iyi olacaktır. Sivi soğutma gerekmez ama render falan isi ile cok uğraşacaksan, kule tipi iyi bir hava soğutma al. Kullandigin islemci çarpan kilidi kapali bir islemci, sivi soğutma almana gerek yok.

Kasa guzel ama o paraya mesh bir kasa alırsan, hava sirkülasyonu daha iyi olacaktır. Sivi soğutma gerekmez ama render falan isi ile cok uğraşacaksan, kule tipi iyi bir hava soğutma al. Kullandigin islemci çarpan kilidi kapali bir islemci, sivi soğutma almana gerek yok.

Kanka dün cevap gelmeyince 10100F aldım🙃. Hem sorularıma cevaplar gelmedi, hem de DDR5 çıkacağı için i5'e yazık olmasın diye vazgeçtim. Dün gece zar zor alabildik zaten. Kartların hiçbiri almadı hata verdi, ndirimin bitmesine son 8dk kalmıştı. Şimdi 700TL kardayız. Teşekkürler.

Bu arada kasayı MSI MAG FORGE aldım.

Öncelikle hayırlı olsun bilgisayarınız. Mesajların çoğunu okudum ve bu kadar agresif bir tavır sergilemenin mantığı yok. 10.000₺ bütçe içerisinde kötü bir sistem olmuş burası su götürmez bir gerçek kaliteli parça almak istemenizi anlıyorum ama diğer arkadaşların önerilerini bir hiç saymışsınız neredeyse ilk mesajlarda. Render alacağımda demişsiniz ancak AMD yerine Intel tarafında seçiminizi tutmuşsunuz AMD ne kadar çoklu çekirdekte önde olsa da ama saygı duyarım fikrinize.
Kasayı değiştirerek iyi yapmışsınız. Forumdan ayrıldığınızı belirtmişsiniz yolunuz açık olsun hayatınızda başarılar dilerim :)

Cidden bıktım ya. Fanboylar, daha iyi sistem toplanırdı diye tutturan şahıslar vb. Görüşürüz Technopat.

Bu arada @Samotne Ciasteczka, @300, @Silinen üye, @Atilla93, @PustiPowerV2, @Lux ultisi kullanan kedi, @Furkan Çöpoğlu, @Melih2626, @1024byte, @enescnr, @efedesu, @Denji, @246941, @326001 ve @TÇB her birinize teker teker çok teşekkürlerimi sunuyorum. Beni mutlu ettiniz. İnşallah bende sizleri mutlu etmişimdir. Görüşürüz...
Git bi bak git bi bak, arabaya bindi mi git bi bak.

1605161285154.png

Şaka bir yana, ben de seni seviyorum dostum. İnşallah hayatında başarılı olursun.

Aynı işlemci, biraz daha düşük kaliteli parçalar ile RTX3070 de sığdırabiliriz:
- Intel Core i5 10400F 6C/12T işlemci (1450TL-Bizdehesaplı)
- ASUS Prime B460M-A anakart (680TL-Hepsiburada)
- XPG Gammix D30 8GB 3000MHz CL16 bellek (280TL-Netsipariş) (İki adet)
- ASUS RTX3070 Dual OC 8GB ekran kartı (6220TL-Depopark)
- Kingston A2000 500GB NVMe SSD (560TL-Amazon TR)
- XPG Invader ARGB kasa (510TL-İncehesap)
- Zalman ZM650-GVII güç kaynağı (550TL-FerYak Bilişim)

Hocam umarım bir gün geri gelirsiniz ya da hiç gitmezsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı