Selam,
Yazıyı okuyan herkese iyi günler kolay gelsin,
1 Sorum 1'de danışmak istediğim konu var.
1.sorum: Ekran kartında daha uygun fiyata AMD alıp NVIDIA'a kıyasla artan bütçeyi diğer donanımlara mı yatırmak yoksa NVIDIA al kafan rahat olsun mu? Bildiğim kadarıyla Sapphire marka AMD ekran kartlarında ısınma sorunu vs yaşanmıyor ama yine de fikirlerinizi bekliyorum.
2.danışmak istediğim konu şu; arkadaşlar 10K ₺ ile sistem toplamak istiyorum fakat yılbaşı yaklaşıyor, yılbaşına doğru veya yılbaşında özel indirim olur mu RTX 3000 serisi ve AMD RX 6000 serisi yeni çıktı bu ekran kartlarıyla ütopya gibi sitelerde marka, firma ( donanım arşivi, webtekno gibi) ve yayıncılar tarafından güzel bir kasa gelebilir mi?
Beklentileriniz tahminlerinizi çok merak ediyorum umarım bilgisi olanlar bu konuda yardımcı olabilirler.
Örnek veriyorum belli sitelerin belli saat ve günlerinde özel indirimler oluyor onları takip edebilirsin gibi tavsiyeleri de severek alırım.
Acele etmek istemiyorum alırken yılbaşından yararlanmak istiyorum umarım sorumu tam olarak anlatabilmişimdir.
Bu konuda deneyimi tecrübesi olan varsa benimle paylaşabilir mi?
Bütçe sadece kasa için monitör dahil değil.
Ve arkadaşlar sizden ricam bana ürün önerirken marka model link atmanıza gerek yok şimdilik sadece lütfen örn: RTX 3070 - RAM 16 GB min. 3200mhz tarzında yazabilirsiniz.