10 - 15 Bin TL laptop önerisi

Film için benim attığım cihaz daha uygun olur. IPS panele sahip. Şahsen ben kullanıyorum ekran gayet canlı ve net görüntüye sahip. Fiyatına göre gayet iyi bir cihaz tavsiye ederim.

Merhaba attıgınız laptopta grafik kartı bulunmamamakta ve işlemcinin ekran kartı ise UHD Graphics. Valorant'ta 100 FPS'yi minimum ayarlarda bile geçemez ama bu cihazı alanların ofis uygulamaları ve dizi film web te takılmak için aldıgını zannediyorum. Yani arkadaş ufakta olsa oyun oynamak istiyorsa 2009'dan önce cıkan oyunları oynayabilir.

O zaman bu size yeter ileride bunu satıp daha iyi sistem alabilirsiniz mesela bu fiyata oyun için bu sistem harika.

Evet.

GTX 1650 gibi eski sürüm anakartların sıfır alınmaması gerekir bence. Attgınız sisteme özelleştirme olmadan çok uzun süre götüremez alacak kişiyi tahminimce.

Merhaba attıgınız laptopta grafik kartı bulunmamamakta ve işlemcinin ekran kartı ise UHD Graphics. Valorant'ta 100 FPS'yi minimum ayarlarda bile geçemez ama bu cihazı alanların ofis uygulamaları ve dizi film web te takılmak için aldıgını zannediyorum. Yani arkadaş ufakta olsa oyun oynamak istiyorsa 2009'dan önce cıkan oyunları oynayabilir.

GTX 1650 gibi eski sürüm anakartların sıfır alınmaması gerekir bence. Attgınız sisteme özelleştirme olmadan çok uzun süre götüremez alacak kişiyi tahminimce.
Peki sizin önerdiğiniz bir laptop var mıdır?

Acer TravelMate P2 TMP215-53G-50S NX.VPTEY.002 i5-1135G7 8 GB 256 GB SSD 2 GB MX330 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Halen almadıysanız hem IPS hem de gta 5 i rahatça kaldırıcak bir laptop.

Ben şu anda Vivobook kullanıyorum.
Pansiyonda kalan birisiyim.
Laptopumdaki Intel'in rezalet UHD grahpics kartının verdigi 128 MB VRAM'le hiç tatmin degilim.
Bunun yüzünden masaüstü dizmeye başladım.
Aklım olsaydı TravelMate p2'yi alırdım.
Ama bu senin kararın ben sana sadece fikrimi beyan ettim.

Acer TravelMate P2 TMP215-53G-50S NX.VPTEY.002 i5-1135G7 8 GB 256 GB SSD 2 GB MX330 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Halen almadıysanız hem IPS hem de gta 5 i rahatça kaldırıcak bir laptop.

Ben şu anda Vivobook kullanıyorum.
Pansiyonda kalan birisiyim.
Laptopumdaki Intel'in rezalet UHD grahpics kartının verdigi 128 MB VRAM'le hiç tatmin degilim.
Bunun yüzünden masaüstü dizmeye başladım.
Aklım olsaydı TravelMate p2'yi alırdım.
Ama bu senin kararın ben sana sadece fikrimi beyan ettim.
Bu siteye açıkçası pek güvenemiyorum, bir sorun yaşarım falan diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı