10-15 güne nasıl İngilizce öğrenilir?

10-15 güne değil de 16. gün çok iyi öğrenebilirsin... 🤣 🤣 🤣 Dostum sana kötü haber. İngilizceyi en erken 9 ayda öğrenirsin o da profesyonel bir eğitim kurumuna gidersen. Bireysel dil öğrenmenin en temel kuralı o ülkeye gidip yaşamakla olur.

hocam 15 gün çok zor ama 1 ay çok sıkı ve azimli çalışırsanız b2 seviyesine kadar gelebilirsiniz

hocam 15 gün çok zor ama 1 ay çok sıkı ve azimli çalışırsanız b2 seviyesine kadar gelebilirsiniz

Hocam nasıl oluyor o? 1 ayda sıfırdan B2 seviyesinde İngilizce anlayabilen ve konuşabilen kişinin doğrudan Milli Eğitim Bakanı olarak atanması lazım. Ancak böyle bir deha milli eğitimin dil öğretememe sorunsalına çözüm bulabilir..

Hocam nasıl oluyor o? 1 ayda sıfırdan B2 seviyesinde İngilizce anlayabilen ve konuşabilen kişinin doğrudan Milli Eğitim Bakanı olarak atanması lazım. Ancak böyle bir deha milli eğitimin dil öğretememe sorunsalına çözüm bulabilir.

Hocam adam sıfırım demiyor iletişim kuramıyorum diyor yani a1/a2 seviyesinde adam düzenli çalışırsa kelime ezberleyip cümle kurma yetisini kazandığı zaman sorun çözülür.

Hocam adam sıfırım demiyor iletişim kuramıyorum diyor yani a1/a2 seviyesinde adam düzenli çalışırsa kelime ezberleyip cümle kurma yetisini kazandığı zaman sorun çözülür.
Okuyup anlamak ile yazmak, onun ile de gerçek zamanlı konuşmak çok farklı şeyler. Konuşanı anlamayan biri günde 10 saat çalışmazsa bir iki ayda konuşacak duruma gelemez.

Hocam bu işler öyle olmuyor, A1/A2 seviyesinde anlayan ve konuşan biri zaten bahsi geçen bilgisayar oyunlarındaki kullanılan dili çözer. Çok derin bir dil kullanılmıyor sonuçta bilgisayarda oyun oynarken. Arkadaşımızı sıfır olarak kabul etmek lazım tahminim konuşulan hiç bir şeyi anlamıyor yanıtlayamıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı