Bu model güzel diye biliyorum hocam.Arkadaşlar merhaba. 10.500 TL'ye kadar monitör öneriniz var mı? 2K olursa iyi olur.
Sisteminiz 2K kaldirabilecek bir sistem mi? Eger oyle ise MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu tercih edebilirsiniz.Arkadaşlar merhaba. 10.500 TL'ye kadar monitör öneriniz var mı? 2K olursa iyi olur.
RTX 3070Ti i5 12400F F660 anakart var kaldırır.Sisteminiz 2K kaldirabilecek bir sistem mi? Eger oyle ise MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu tercih edebilirsiniz.
Hocam bunu almayı düşünüyorum bende asusun şu modeli nasıl https://www.hepsiburada.com/asus-tu...tEOwPOWzj7NMa4jsCpBoCzzwQAvD_BwE&gclsrc=aw.dsBu model güzel diye biliyorum hocam.
Kasa için yeni bir konu açabilirsin dostum.RTX 3070Ti i5 12400F F660 anakart var kaldırır.
Hocam bunu almayı düşünüyorum bende asusun şu modeli nasıl MSI Mag Shield 110A Temperli Cam 2x120 MM RGB Fan Mid Tower Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Yanlış kopyalama yaptım hocam kasam var zaten.Kasa için yeni bir konu açabilirsin dostum.
Kasa için yeni bir konu açabilirsin dostum.
yine yanlış kopyalama yaptım düzeltiyorum kusura bakmayın.Kasa için yeni bir konu açabilirsin dostum.
Düzelttim hocam bakabilirsinizKasa için yeni bir konu açabilirsin dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.