Bende öyle düşünüyorum. R5 3600X'in neyi var canım. Yetinin işte. AAA akşam akşam çıldırdım. (deli değilimBiraz imkansız gibi.
Sadece oyun amaçlıysa 10400F al.Bende öyle düşünüyorum. R5 3600X'in neyi var canım. Yetinin işte. AAA akşam akşam çıldırdım. (deli değilim.)
Sadece oyun amaçlıysa 10400F al.
Hocam ben EBA ders içinde kulla... Neyse hocam ben çözemedim R5 daha yüksek frekans ama Neden i510400F. Daha pahalı daha iyi diye değil de. O zaman neden R5 daha pahalı.
Hocam ben B550 düşünüyorum ama usta sizsiniz ne önerirsiniz?.R5 çoklu çekirdek performansı daha iyi ve OC potansiyeli var.
RAM frekansı Intel'de AMD kadar önemli değil. 10400F + B460 + RTX 3060 Ti bir sistem toplanabilir monitör dahil değilse.
Hocam nasıl bu kadar sakinlikle cevaplayabildiniz?R5 çoklu çekirdek performansı daha iyi ve OC potansiyeli var.
RAM frekansı Intel'de AMD kadar önemli değil. 10400F + B460 + RTX 3060 Ti bir sistem toplanabilir monitör dahil değilse.
Hocam nasıl bu kadar sakinlikle cevaplayabildiniz?
Hocam ben B550 düşünüyorum ama usta sizsiniz ne önerirsiniz?
Neden illa ''hıııı salak salk konuşmayıııın 10400F daha iyi oluuum.'' mu demesi gerek?Hocam nasıl bu kadar sakinlikle cevaplayabildiniz?
MSI MAG B550M BAZOOKA AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu nasıl hocam?Arkadaşı bilgilendirmek lazım, hemen çıkışmamak lazım.
Usta falan değilim.
Biraz bütçe arttırman lazım B550 + R5 3600X çok istiyorsan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.