10 bin TL civarı tablet önerisi

nazliiim

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. 10k civarı tablet bakıyorum kalemli olması önemli 11-12K en üst sınırım altında olursa süper olur. 3-4 yıl götürsün yeter. En az 8 GB RAM 128 GB olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Selamlar. 10k civarı tablet bakıyorum kalemli olması önemli 11-12K en üst sınırım altında olursa süper olur. 3-4 yıl götürsün yeter. En az 8 GB RAM 128 GB olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam bu bütçede bu özelliklerin tümünü karşılayan bir tablet bulmak maalesef çok zor S9FE modeline bakabilirsiniz.

Ram kapasitesi 6 ama sizi 6gb ram götürür zaten.Bu fiyata kalemli 8gb ramlı tablet bulamazsınız zaten.Üniversitede arkadaşlarımın yarısı bu tableti kullanıyor.Çizim için ve not çıkarmak için çok iyi bir tablet.

Benim arkadaş WhatsApp'ı hiçbir şekilde açamıyor bu tablette ya bazı uygulamalar optimize değil sanırım.

Evet bende ya Lenovo M11 ya da s9FE düşünüyordum.

Çok sağ olun benim de aklımda olanlardan biri buydu biraz daha netleştirdim sayenizde.

Tek sıkıntısı kalemi yok.

Evet bende ya Lenovo M11 ya da s9FE düşünüyordum.

Çok sağ olun benim de aklımda olanlardan biri buydu biraz daha netleştirdim sayenizde.
Hiç onlara girişmesi en iyisi xioami pad 6 Amazon'da orjinal uyumlu kalemi de satılıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı