Selamlar. 10k civarı tablet bakıyorum kalemli olması önemli 11-12K en üst sınırım altında olursa süper olur. 3-4 yıl götürsün yeter. En az 8 GB RAM 128 GB olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
![]()
HUAWEI Matepad 11.5 inç PaperMatte 8/256 GB Tablet Uzay Grisi Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HUAWEI Matepad 11.5 inç PaperMatte 8/256 GB Tablet Uzay Grisi fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanawww.mediamarkt.com.tr
Ne için kullanacaksın?Selamlar. 10k civarı tablet bakıyorum kalemli olması önemli 11-12K en üst sınırım altında olursa süper olur. 3-4 yıl götürsün yeter. En az 8 GB RAM 128 GB olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Selamlar. 10k civarı tablet bakıyorum kalemli olması önemli 11-12K en üst sınırım altında olursa süper olur. 3-4 yıl götürsün yeter. En az 8 GB RAM 128 GB olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Hiç onlara girişmesi en iyisi xioami pad 6 Amazon'da orjinal uyumlu kalemi de satılıyorEvet bende ya Lenovo M11 ya da s9FE düşünüyordum.
Çok sağ olun benim de aklımda olanlardan biri buydu biraz daha netleştirdim sayenizde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.