10 bin TL'ye her şey dahil sistem önerisi

Mte.19

Yoctopat
Daha fazla  
Gençler 10 bin TL'ye her şey dahil(monitör, klavye, mouse vb.)Bilgisayar buldum. Linkini bırakıyorum. Eğer sizin de önerileriniz varsa beklerim.2.el olmasın.

Ekran kartı Pulse serisi yerine farklı marka tercih edilirse kasa ve PSU daha kaliteli bir marka seçilirse gayet güzel fakat şöylede yapabilirsiniz monitörü ikinci el alıp diğer malzemelere yatırım yapabilirsiniz.

Ne için istiyorsunuz ?
İdeal oyunlar için ets2, forza horizon, f1, arada the witcher 3 tarzı ama onları max kalitede oynamasamda olur

Ekran kartı Pulse serisi yerine farklı marka tercih edilirse kasa ve PSU daha kaliteli bir marka seçilirse gayet güzel fakat şöylede yapabilirsiniz monitörü ikinci el alıp diğer malzemelere yatırım yapabilirsiniz.
Kankam 2. El olmaz diye yazdım ama yinede sağol

Pulse modelin soğutması yeterli, daha fazlası gereksiz fiyat yükseltmek olur, ayrıca Aerocool PSU'lar bu bütçelerde alternatifi olmayan modeller ve bütçenin çok kısıtlı olduğunu düşünürsek bazı parçalardan kısmak lazım.

Kankam 2. El olmaz diye yazdım ama yinede sağol

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı