10 bin TL'ye koltuk önerisi

Bütçe
10.000 TL

551848

Hectopat
Merhaba, direkt konuya gireceğim. Şu an misafir sandalyesi kullanıyorum koltuk olarak ama yeni bir şey almak istiyorum. Çünkü deri gibi bir kaplaması olduğu için aşırı terletiyor. Hele benim gibi 9-10 saat oynayan biri için bu gerçekten çok rahatsız edici oluyor.
Ofis koltuğu alacaktım normalde ama “Neden oyuncu koltuğu almayayım ki?” dedim. Bu yüzden Hawk Fame serisi ve FAB V4 modellerine baktım. Gerçekten iyi görünüyorlardı. Şu an aklımda bu ikisi var. Eğer daha iyileri varsa önerebilirseniz sevinirim.

Zio Venom modeline bakabilirsiniz, boyunuz uzun veya kilonuz fazla ise Venom XL modeli de var ikisini de kullandım XL daha rahat geldi bana.

2. mantıklı geldi bana.(!)

Zio Venom modeline bakabilirsiniz, boyunuz uzun veya kilonuz fazla ise Venom XL modeli de var ikisini de kullandım XL daha rahat geldi bana.

1.75'im hocam. :/

Hocam bu 17 bin TL'den mi düşmüş? Eğer öyleyse direk alacağım çünkü.

Hocam Zio önermemeniz sebebini sorabilir miyim acaba tam olarak soylediginiz modeli almayı düşünüyordum arkadaşım da rahat diyordu da.
Çok büyük ve hantal. Sanki üstünde 150 kilo birisini taşıması gerekiyormuş gibi tasarlanmış. Kurulumu inanılmaz zor, üç kişi kurmak zorunda kaldık. Ayrıca kumaş olanı almama rağmen hiç hava almıyor, deriden farkı yokmuş gibi terletiyor.

Ayrıca mekanizma zamanla koltuk yamukmuş gibi hissettiriyor, koltuk sağa sola yalpalıyor yani. İyi tarafı var mı derseniz, 150+ kiloya sahip birisini bile taşıyabilecek kadar iri olması derim.

Çok büyük ve hantal. Sanki üstünde 150 kilo birisini taşıması gerekiyormuş gibi tasarlanmış. Kurulumu inanılmaz zor, üç kişi kurmak zorunda kaldık. Ayrıca kumaş olanı almama rağmen hiç hava almıyor, deriden farkı yokmuş gibi terletiyor.

Ayrıca mekanizma zamanla koltuk yamukmuş gibi hissettiriyor, koltuk sağa sola yalpalıyor yani. İyi tarafı var mı derseniz, 150+ kiloya sahip birisini bile taşıyabilecek kadar iri olması derim.

Hocam siz XL modelini mi aldınız yoksa düz model mi? Peki tüm olumsuzluklara rağmen rahatlığı iyi miydi? Cevaplarınız için teşekkürler.

Hocam siz XL modelini mi aldınız yoksa düz model mi? Peki tüm olumsuzluklara rağmen rahatlığı iyi miydi? Cevaplarınız için teşekkürler.
Ben 100 kg ağırlığındayım tam ve bel-kalça genişliğim az değil, iri sayılırım. Ondan dolayı XL modelini aldım ve rahat sığıyorum. Seduna ve xDrive Akıncı hafif dar geliyor örneğin. Aldığım koltuğu gelişmiş kolçak, en iyi mekanizma(yarasaydı sanırım) ve altında ayak uzatma aparatıyla beraber aldım.

Bahsettiğim iriliğin ve hantal olmasının sebebi bunlar olabilir. Çünkü default halini denemedim. Ama sırt kısmı sonuçta XL veya standart model için aynı tasarlanıyor, kumaş bir sırtlığın bu kadar terletmemesi gerekir. Akıncı koltuğum tamamen suni deriydi ve aralarında terletme konusunda ufak bir fark var sadece, çok farklı değil. Ikea Markus veya Seduna Thunder(fileli) modellerde hiç terlemiyorum. Zio illa ki alınacaksa da düz model daha iyi olabilir. XL gerçekten abartı kaçıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı