10 bin TL'ye koltuk önerisi

Bütçe
10.000 TL
Ben 100 kg ağırlığındayım tam ve bel-kalça genişliğim az değil, iri sayılırım. Ondan dolayı XL modelini aldım ve rahat sığıyorum. Seduna ve xDrive akıncı hafif dar geliyor örneğin. Aldığım koltuğu gelişmiş kolçak, en iyi mekanizma(yarasaydı sanırım) ve altında ayak uzatma aparatıyla beraber aldım.

Bahsettiğim iriliğin ve hantal olmasının sebebi bunlar olabilir. Çünkü default halini denemedim. Ama sırt kısmı sonuçta XL veya standart model için aynı tasarlanıyor, kumaş bir sırtlığın bu kadar terletmemesi gerekir. Akıncı koltuğum tamamen suni deriydi ve aralarında terletme konusunda ufak bir fark var sadece, çok farklı değil. IKEA markus veya seduna thunder(fileli) modellerde hiç terlemiyorum. Zio illaki alınacaksa da düz model daha iyi olabilir. XL gerçekten abartı kaçıyor.

Anlıyorum hocam siz premium kumaş mı seçmiştiniz yoksa keten mi? Bir de oturak kısmına Visco eklettiniz mi? Rahatlığı nasıldı herhangi bir ağrınız oluyor mu koltukta? Çok soru soruyor olabilirim hocam kusura bakmayın daha dün aldığım xDrive koltuğu iade ettim o yüzden kararsızım ne alsam.

Anlıyorum hocam siz premium kumaş mı seçmiştiniz yoksa keten mi? Bir de oturak kısmına Visco eklettiniz mi? Rahatlığı nasıldı herhangi bir ağrınız oluyor mu koltukta? Çok soru soruyor olabilirim hocam kusura bakmayın daha dün aldığım xDrive koltuğu iade ettim o yüzden kararsızım ne alsam.
Ben her şey içinde attığım linkten aldım. Antrasit kumaş ve visco oturak olduğu yazılıyor. Bahsedilen kumaş premium mu emin değilim. Satıcı Zio’nun kendisi. Mobilya keyfi olarak gözüküyor fakat üretim yeri aynı, telefonla görüşmüştüm.

Oturma yerinin rahatlığı iyi fakat orta sert değil, sanki yumuşak bir yatağa oturuyormuşsunuz gibi. Aynı şey sırt kısmı için de geçerli. Koltukta hiçbir şekilde sertlik hissedilmiyor, tamamen yumuşak. Ağrı konusuna gelecek olursak, koltuktan kaynaklı bir ağrı yaşamıyorum fakat kendi ağrılarımı dindiren bir mucizesi de yok. Boyun fıtığım var ve bu koltukta otururken yine var, rahat mı rahat ama medikal bir koltuk değil sonuçta. Bence hiçbir koltuk ağrılar konusunda mucize yaratamaz. Bilgisayara ara verip egzersiz yapmak en iyi yöntem.

O zaman Hawk fame Silver mı alayım hocam ne yapayım? :D
Bence denemeden koltuk almayın :D

Ben her şey içinde attığım linkten aldım. Antrasit kumaş ve Visco oturak olduğu yazılıyor. Bahsedilen kumaş premium mu emin değilim. Satıcı Zio'nun kendisi. Mobilya keyfi olarak gözüküyor fakat üretim yeri aynı, telefonla görüşmüştüm.

Oturma yerinin rahatlığı iyi fakat orta sert değil, sanki yumuşak bir yatağa oturuyormuşsunuz gibi. Aynı şey sırt kısmı için de geçerli. Koltukta hiçbir şekilde sertlik hissedilmiyor, tamamen yumuşak. Ağrı konusuna gelecek olursak, koltuktan kaynaklı bir ağrı yaşamıyorum fakat kendi ağrılarımı dindiren bir mucizesi de yok. Boyun fıtığım var ve bu koltukta otururken yine var, rahat mı rahat ama medikal bir koltuk değil sonuçta. Bence hiçbir koltuk ağrılar konusunda mucize yaratamaz. Bilgisayara ara verip egzersiz yapmak en iyi yöntem.

Anladım hocam koltuktan kaynaklı ağrı yapmıyor ise benim için yeterli cevaplarınız için teşekkürler muhtemelen bunun düz versiyonunu alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı