10 bin TL'ye RX 9070 sisteme monitör tavsiyesi

Bütçe
10.000 - 15.000

çotanak34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir sistem topladım. RX 9070, Ryzen 7 9700X, ASUS Gaming Plus Wi-Fi anakart, 32 GB RAM parçalarım. Sistemime göre 2K 27 inç monitör arıyorum. Çok fazla model ve marka var, tavsiyelerinizi duymak isterim. Bütçe 10-15k arası, değecekse 15K'yı da biraz zorlarım. Curved olmazsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yeni bir sistem topladım. RX 9070, Ryzen 7 9700X, ASUS Gaming Plus Wi-Fi anakart, 32 GB RAM parçalarım. Sistemime göre 2K 27 inç monitör arıyorum. Çok fazla model ve marka var, tavsiyelerinizi duymak isterim. Bütçe 10-15k arası, değecekse 15K'yı da biraz zorlarım. Curved olmazsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Kendim de kullanıyorum çok memnunum. VA panel olmasından ilk şüphe ile yaklaşsam da şu an yanında 27 inch IPS monitörüm de var ve farkı çok az hatta siyah renkler vs daha net gözüküyor. Monitörün CURVED olmasına da 2-3 günde alıştım. Açıkçası bu monitörün birçok özelliği var. Kendinden dahili hoparlörü, TIZEN işletim sistemi olması vs. Yani akıll Samsung TV gibi diyebiliriz aslında. Birde AMD ekran kartın var ki tamamen uyumlu çalışırlar. Bu fiyat bandında bence kesinlikle tercih edilebilir. Ben de senin gibi ilk CURVED'a tamamen karşıydım ama şu an düz monitör garip geliyor açıkçası. :)

Ha illaha CURVED olmasın dersen de bu monitörü öneririm.

Asus Rog Strix XG27ACS Monitörü önerebilirim.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...MIsKnthIrIjAMVo4hoCR24mCXeEAAYASAAEgLdz_D_BwE
Bütçe çıkarsa alınır.

2K değil sanırım

Merhabalar bunda nvidia g-sync var yazıyor ama freesync yazmıyor varmı emin olamadım. Bu kadar fiyat veriyorken o özelliği de isterim yani 😅

Bir de cumayı beklesem mi acaba cuma Gaming gecesinde 2K 27 inç monitör gelir mi acaba? Gelirse de gerçekten indirim oluyor mu piyasaya göre yoksa sadece kendi sayfasındaki fiyata göre mi indirim oluyor acaba.

2K değil sanırım

Merhaba bunda NVIDIA G-Sync var yazıyor ama FreeSync yazmıyor var mı emin olamadım. Bu kadar fiyat veriyorken o özelliği de isterim yani 😅

Hocam çok emin değilim resmi olarak FreeSync desteği yok ama Reddit'te insanlar FreeSync kullanabildiğini söylemiş sizde de sorun olmaz büyük ihtimalle kartınız da güncel zaten internetten bakabilirsiniz. @bluerr biliyordur belki yanlış bilgi vermeyelim güzel monitör çünkü FreeSync varsa alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı