Baktım. Pek sıkıntı yok gibi ama ben sana bir kaç sürücü atacağım yükle.ASUSTeK H61M-K Drivers
The ASUSTeK H61M-K is a budget-friendly micro-ATX motherboard designed for Intel's 2nd and 3rd generation Core processors. It supports DDR3 memory, integrated graphics, and multiple expansion slots, making it ideal for general-purpose desktop builds. With its durable design and essential...www.driveridentifier.com
İlk defa bu programı kullandım ama link bu herhalde buyurun diğer dediklerinizi de yapıyorum.
Evet. Bende onu atacaktım.Ses sürücünüz eski herhalde. Güncelleyin.
Ses sürücünüz eski herhalde. Güncelleyin.
Baktım. Pek sıkıntı yok gibi ama ben sana birkaç sürücü atacağım yükle.
Evet. Bende onu atacaktım.![]()
Sen direk anakartinin sitesinden ses surucunu güncelle. Eski ses surucun.Teşekkürler pek anlamıyorum da atabilir misiniz?
Sen direk anakartinin sitesinden ses surucunu güncelle. Eski ses surucun.
Çözüm işaretler iseniz sevinirim.Yaptım dediklerinizi teşekkürler şu an bir sorun yok gibi.
Çözüm işaretler iseniz sevinirim.
Hocam yarın devam etsek olur mu? Siz minidump atın bakayım yarın.İşaretledim işaretlemesine de yine mavi ekran verdi birden![]()
Hocam yarın devam etsek olur mu? Siz minidump atın bakayım yarın.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldır sistemi yeniden başlat en yeni sürümü indir yükle.![]()
Tabii buyurun.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldır sistemi yeniden başlat en yeni sürümü indir yükle.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.