10 Dakikalığına istediğiniz bir süper gücü kullanabilseydiniz ne yapardınız?

Başkalarının hafızasını temizleyebilmek. Yeni birisiyle tanıştığımda kendimi kaptırıp çok fazla bilgi veriyorum hakkımda (yatış şeklime kadar), bundan nefret ediyorum ama kendimi durduramıyorum. Bu yüzden çok utanıyorum. Bu gereksiz bilgileri temizlemek de yeni bir sayfa açmak çok daha güzel olurdu şu anki durumdan.
 
Başkalarının hafızasını temizleyebilmek. Yeni birisiyle tanıştığımda kendimi kaptırıp çok fazla bilgi veriyorum hakkımda (yatış şeklime kadar), bundan nefret ediyorum ama kendimi durduramıyorum. Bu yüzden çok utanıyorum. Bu gereksiz bilgileri temizlemek e yeni bir sayfa açmak çok daha güzel olurdu şu anki durumdan.
Harika! Sen de benim gibi Yin Yang'sın :D
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı