10 gün aynı kişiyi üst üste rüyada görmek

Warn

Centipat
Makaleler
1
Yer
Beyoğlu/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Yazılımcı, Futbolcu, Bodyci
Merhaba değerli Technopat üyeleri,

Hepinize iyi akşamlar, mutlu yaşamlar. Konuyu kabaca üstten anlatacağım, çok detaya girmeyeceğim. Eski bir tanıdığımı (uzun zamandır görüşmedik) bir gece rüyamda gördüm, mutlu ve huzurlu bir içerikteydi rüya. Neyse, tamam, normal bilinçaltıdır, bir şey hatırlatmıştır, cart curt derken 2 oldu, 3 oldu, 4, 5, 6, 7 derken 10’u aştı. Bilmiyorum, önemsiz bir şey mi? Bir şey istiyor falan olabilir mi? (Saçma geliyor bana ama)

Son düzenleyen: Moderatör:
Rüyalar bilinçaltının yansımasıdır. Gün içerisinde onu düşünüyorsanız, rüyanızda görmeniz normal bana göre.

Ben rüyaların(inancıma göre) Allah'ın bir mesajı olduğunu düşünüyorum.

Eski kız arkadaşımı aradan 1,5 sene geçmesine rağmen hala çok seviyorum. Geçen hafta yaklaşık 2 haftalık bir flörtüm vardı ve mutlu uyuduğum bir gece gördüğüm rüyada eski kız arkadaşımı görmüştüm ve bana "Her şeyi unutup tekrar olmak ister misin?" diye soruyordu. En son 1 yıl önce gördüğüm bir insanı tam flört yaptığım zamanda tekrar görmemi tesadüfe bağlamıyorum. Özellikle eski olan birisiyle "barışmak" konu olunca tesadüften çıkıyor da, sanki gelecekte olanları söylüyor gibi hissettim.

İnanmayanlar için rüyalar bilinçaltıdır, inananlar için mesajdır, kimisi dejavu falan diye uzar da gider. Çözülemeyen ama bilinen en büyük gizemdir herhalde bu.

Lapsekilli hocam yukarıda bilinçaltı demiş ancak yukarıda bahsettiğim kız arkadaşı neredeyse düşünmediğim gün yok. Flörtüme dahi "sevme" hissi hiç besleyemedim. Takılmak için konuşuyordum. Yani benim için yansıma sayılmaz.

@closed.selim, sizin kendi kendinizi kandırmanız o aslında. Bir de ilk illişkiniz ise unutamamışsınızdır. Arada sırada da olsa aklınızın ucundan "keşke tekrardan beraber olabileceğiniz" hakkında düşünce geçtiyse normal bu.
@Warn, 🤔

@closed.selim, sizin kendi kendinizi kandırmanız o aslında. Bir de ilk illişkiniz ise unutamamışsınızdır. Arada sırada da olsa aklınızın ucundan "keşke tekrardan beraber olabileceğiniz" hakkında düşünce geçtiyse normal bu.
@Warn, 🤔
Belkide öyle ama çok garip 10 gün de sürmez gibi.

Bilmiyorum, galiba sadece önemsiz bir rastlantı.

Bilmiyorum, galiba sadece önemsiz bir rastlantı.
Kafanıza takmayın. Sonuç olarak bir "rüya". Gerçekte yaşayıp realist kalın. Gerçekte bir olay olmuşsa olayı konu edinin, olmamışsa takmayın kafanıza.

Hayalperest olmak kafayı yedirtir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı