10 Kasım'da yok yazılınır mı?

Ama yine de idarenin yaptığı yanlış bir davranış bana kalırsa. Cumadan şehir dışına giden kesin olmuştur onlar ne yapacak peki bu kadar mecbur tutmak yanlış bir davranış.

Tabii o konuda haklısınız. Pazar günü de mi var artık okul? Haberim yok. Hafta sonları yok yazılma yok diye biliyorum cumartesi dyk kurslarına kayıtlı değilseniz.

Tabii o konuda haklısınız. Pazar günü de mi var artık okul? Haberim yok. Hafta sonları yok yazılma yok diye biliyorum cumartesi dyk kurslarına kayıtlı değilseniz.

Okul defterinde pazar günü yok diye biliyorum ama cumartesi vardı galiba oraya yazarlarsa bilemem, yani törene katılmadı diye kınama vermek çok çok mantıksız.

Okul defterinde pazar günü yok diye biliyorum ama cumartesi vardı galiba oraya yazarlarsa bilemem yani törene katılmadı diye kınama vermek çok çok mantıksız.
Resmi olarak sicile işletmeye gerek yok. Haklısınız.

Resmi olarak sicile işletmeye gerek yok. Haklısınız.
Sohbetiniz için teşekkür ederim. İsterseniz takipleşebiliriz. İyi akşamlar dilerim

@x0jony, sizin dediğiniz gibi okula geldiği hâlde törene, derse katılmayan öğrenciler için disiplin işlemi başlatılabiliyor. Okula gelmediği için disiplin işlemi başlatamazlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı