10. sınıf Almanca kaç günde hallolur?

Ne zaman sınav.

Haftaya salı galiba perşembe edebiyatla din var bakalım nabacağız.

Çekimlemeler genellikle aynı tipte olur. Sonda -en i çıkarırsın özneye göre ek gelir. İstisnalı olan bazı kelimeler var. 10. sınıfın başında istisnası olan ya bir ya iki kelime var hatırladığım kadarıyla.

Onları ezberlemem fazla zamanımı almaz değil mi çünkü her sınavda var bir de şey soracağım bizde dinleme sınavında kağıt veriyorlar ses yok bir şey yok metini doldurmamızı istiyorlar onu nasıl yaparım?

Sen kaçsın?

Onları ezberlemem fazla zamanımı almaz değil mi çünkü her sınavda var bir de şey soracağım bizde dinleme sınavında kağıt veriyorlar ses yok bir şey yok metini doldurmamızı istiyorlar onu nasıl yaparım?
Sanmam, ezberlemesi kolay oluyor. Dinleme için ses yok kısmını anlamadım.

Dinleme sınavında tahtadan ses açmıyorlar sadece metin veriyorlar bazı kısımlarını boş bırakıyorlar ve doldurmamızı istiyorlar.

Bugün oldum 45 bekliyorum :D oda en iyi şekilde olursa çok kafaya takmamak lazım 2 kredilik ders bizde.

Ya kral doğru diyonda bana kalsa zaten takmam ama bizimkiler bana takar.

Dinleme sınavında tahtadan ses açmıyorlar sadece metin veriyorlar bazı kısımlarını boş bırakıyorlar ve doldurmamızı istiyorlar.
Tahtadan ses açmıyorlarsa hoca okuyordur metni. Bizde o şekilde oluyordu. Bu şekilde hoca daha belirgin şekilde ve tekrarlayarak okuyordu. Öbür türlü adı dinleme sınavı olması saçma.

Hangi fiilleri ezberliyim bir de önerdiğin bir yer var mı hoca falan.

Tahtadan ses açmıyorlarsa hoca okuyordur metni. Bizde o şekilde oluyordu. Bu şekilde hoca daha belirgin şekilde ve tekrarlayarak okuyordu. Öbür türlü adı dinleme sınavı olması saçma.

Yok bizde öyle yapmıyorlar.

Ya gerçekten anlamıyorum konuşmadan 95 aldım ama normal yazılıya gelince yapamıyorum, nelere çalışmam lazım bir de tahmini kaç günümü alır?

1 gün rahatça yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı