10. sınıfa baslamadan sınıf değisikligi yapılır mı?

Exoro

Decapat
Daha fazla  
Anadolu lısesınde okuyorum 10. sınıflardada degisme oluyor. Hiç anlasamadıgım bir kısıyle aynı sınıfa dusmusum ailemde biliyor o kisiyi okul acılmadan gidip sınıf degisikligi yapmam mumkun mudur?

Hayat hep istemediğin kişilerle seni aynı yere sokucak zaten. Bugün değişsen yarın aynısını yaşiyacaksın ayrıca lise zaten 4 yıl, hayatının yüzde beşini bile kapsamıyor. Gelip geçici insanlar için ortam değiştirmene gerek yok.

Hacı değişiklik yaparsın illa "bir şekilde" ama olmaz böyle. Hayatta da anlaşamadığın kişilerle hep aynı ortamda olacaksın. Hayatına bak sen.

Haklısınız ama degismezsem kendım rahat edemem cunku hiç hoslanmadıgım bir kısı basıma belalar geldu bu ınsan yuzunden.

Benim de aynı hocam hoşlanmadığım kişiler var okul açılsın belki sınıfı değistiririm.

Hocam okul acılınca degismek daha zor oluyor diyorlar acılmadan once gidin bence ben gittim degısmedıler baslarından atmak ıcın ama okul acılmadan oncekı son hafta gidip daha cok ısrar edeceğiz.

Değiştirebilirsin ama idare hemen sınıfını değiştirmez anne babanla birlikte git durumu güzel bir dille anlatsınlar hemen 2 dakika içerisinde sınıfın değişir.

Ne kadar üstteki yorumlar yapma desede sen nasıl biliyorsan öyle hareket et. Sevmediğim bir dolu insanla uzun bir süre aynı sınıfta kaldım neredeyse okulu bırakacak dereceye kadar gelmiştim ki idareye yalvar yakar sınıfımı değiştirmesini rica etmiştim. Yeni bir ortama geçince ilaç gibi gelmişti.

Değiştirebilirsin ama idare hemen sınıfını değiştirmez anne babanla birlikte git durumu güzel bir dille anlatsınlar hemen 2 dakika içerisinde sınıfın değişir.

Ne kadar üstteki yorumlar yapma desede sen nasıl biliyorsan öyle hareket et. Sevmediğim bir dolu insanla uzun bir süre aynı sınıfta kaldım neredeyse okulu bırakacak dereceye kadar gelmiştim ki idareye yalvar yakar sınıfımı değiştirmesini rica etmiştim. Yeni bir ortama geçince ilaç gibi gelmişti.

Sevmedigin insanlar oldugu icin isinden istifa edince gelen pismanlik.

Pazartesi gittim fakat hiç ilgilenmedıler bile durumu anlattım herkesinki degisti seninki degil diye umursamadılar gitmek istedigim sınıfın bosluguna bakın dedigimde bile baslarından atmak icin okul acılınca bakarız dediler bende biraz sert olan velimle gideceğim okul acılmadan oncekı hafta fakat gine degistirmezlersede benim de sınıfta derse odaklınacagımı pek sanmıyorum 1kisi degil cünkü nasıl oluyorsa o kısının cevresiyle aynı sınıfa dusmusum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı