10. sınıfa baslamadan sınıf değisikligi yapılır mı?

Sevmedigin insanlar oldugu icin isinden istifa edince gelen pismanlik.

Hiç pişman olmadım. Ne yaşadığımı bilmediğiniz için yorum yapmak çok basit geliyor. Ben geri kalan zamanımı sakin ve güzel yaşamak istiyorum. Geriye döndüğümde kendimi sabır taşı olarak değil aldığım kararlar için iyi ki diyerek görmek istiyorum.

Pazartesi gittim fakat hiç ilgilenmedıler bile durumu anlattım herkesinki degisti seninki degil diye umursamadılar gitmek istedigim sınıfın bosluguna bakın dedigimde bile baslarından atmak icin okul acılınca bakarız dediler bende biraz sert olan velimle gideceğim okul acılmadan oncekı hafta fakat gine degistirmezlersede benim de sınıfta derse odaklınacagımı pek sanmıyorum 1kisi degil cünkü nasıl oluyorsa o kısının cevresiyle aynı sınıfa dusmusum.

Benimki de aynen öyleydi okullar açıldıktan sonra gel dediler. Okulun ilk günü gittim " yok biraz sınıfında dur ortamı tanı" cart curt biraz konuşmuştu araya galiba 1 ay kadar zaman girmişti bu sefer de "def ol git, vakit geçti, dönemin başında gelecektin" falan filan sonra aradan 2-2,5 ay geçtikten sonra bir şekilde iyi bir zamanda gidip konuştum başta yine kabul etmedi ama sonra bir şekilde hâlloldu.

Son düzenleme:
Hiç pişman olmadım. Ne yaşadığımı bilmediğiniz için yorum yapmak çok basit geliyor. Ben geri kalan zamanımı sakin ve güzel yaşamak istiyorum. Geriye döndüğümde kendimi sabır taşı olarak değil aldığım kararlar için iyi ki diyerek görmek istiyorum.

Benimki de aynen öyleydi okullar açıldıktan sonra gel dediler. Okulun ilk günü gittim " yok biraz sınıfında dur ortamı tanı" cart curt biraz konuşmuştu araya galiba 1 ay kadar zaman girmişti bu sefer de "def ol git, vakit geçti, dönemin başında gelecektin" falan filan sonra aradan 2-2, 5 ay geçtikten sonra bir şekilde iyi bir zamanda gidip konuştum başta yine kabul etmedi ama sonra bir şekilde hâlloldu.

Hocam sizce okul acılmadan oncekı son hafta gıdıp bidahamı soylemelıyım yoksa ilk günmü gideyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı