10. sınıfın yazında Fen ve Sosyal çalışılmalı mı?

Sydatolo

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
10. sınıftan 11. sınıfa geçerken sadece Türkçe ve matematiğe çalışıp güçlendirmeyi mi önerirsiniz, yoksa fen ve sosyali de eklememi mi? Eğer fen sosyal eklenirse sınav senesinde bunlar unutulur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 11e geçtim. Şu anda günde 7-10 saat çalışarak TYT bitirmeye çalışıyorum. Bence en mantıklısı budur. 11 12 de AYT halledilir ve ilk 10000 garanti.

10. sınıftan 11. sınıfa geçerken sadece Türkçe ve matematiğe çalışıp güçlendirmeyi mi önerirsiniz, yoksa fen ve sosyali de eklememi mi? Eğer fen sosyal eklenirse sınav senesinde bunlar unutulur mu?

Sosyal unutulur ya 11. sınıfta çalışılırsa. Biraz sonlara doğru bakmak gerekiyor. Önce temel dersleri halletmek lazım Türkçe, Matematik gibi.

Türkçe'de ses olayları, yazım kuralları, noktalama işaretlerinden günlük 10 soru çözsen bu yaz o yeterli.
Ben olsam TYT mat'ı bitirmekten ziyade problem fasikülü bitirmeye odaklanırdım.
Sosyal eğer genel kültürün aşırı kötü değilse gereksiz olur.
Fen çalışmanı kesinlikle tavsiye ederim 12'ye geçerken çok rahatlarsın. TYT fen netlerini arttırmak AYT'den daha zor.
Bu arada bunlardan da daha önemlisi özellikle de sayısalsan 11. sınıf aşırı önemli. Çok sıkı tut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı