10. sınıfta 5 zayıf ile sınıfta kalınır mı?

Abicim şunu anlatmaya çalışıyorum eski eğitim sistemiyle 10, 11 ve 12 olanlar bu sistemle devam edecek mezun olana kadar yani bu dönemki alınan kararlar etkilemiyor.
Ben sadece devamsızlık konusunda belirttiğiniz hususun yanlış olduğunu söyledim. İnsanlar sizin yanlış bilgi vermenizden dolayı mağduriyet yaşayabilir. Sınıf geçme durumu evet sadece 9. Sınıflar için geçerli ancak devamsızlık konusu üzerinde gerçekleşen değişimler tüm ortaöğretim kademelerini kapsıyor.
 
Ben sadece devamsızlık konusunda belirttiğiniz hususun yanlış olduğunu söyledim. İnsanlar sizin yanlış bilgi vermenizden dolayı mağduriyet yaşayabilir. Sınıf geçme durumu evet sadece 9. sınıflar için geçerli ancak devamsızlık konusu üzerinde gerçekleşen değişimler tüm ortaöğretim kademelerini kapsıyor.

Devamsızlık konusunda okul müdürleri ve yadımcılarının insafiyetine kalırsınız özel bir okulda okuyorsanız siliniyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Devamsızlık konusunda okul müdürleri ve yadımcılarının insafiyetine kalırsınız özel bir okulda okuyorsanız siliniyor.
Özürsüz devamsızlığı özürlüye geçirmeyi kast ediyor iseniz bunun adı silme değil. Öte yandan silme değil sizin dediğiniz gibi idare İnisiyatifine göre devamsızlıklar faaliyet olarak giriliyor.
 
Özürsüz devamsızlığı özürlüye geçirmeyi kast ediyor iseniz bunun adı silme değil. Öte yandan silme değil sizin dediğiniz gibi idare inisiyatifine göre devamsızlıklar faaliyet olarak giriliyor.

Reis öncelikle daha 1 hafta bile geçmedi arkadaşım 2 gün devamsızlığını sildirdi aktarmadan bahsetmiyorum o başka bir mevzu zaten özel okullarda çok rahat şekilde silmeler devam ediyor kendimden de biliyorum bu konuyu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçiyorsun ama sorumlu olarak sene sonuna kadar sorumluluk sınavını vermen ve geçmen lazım geçemezsen sene sonunda kalmış oluyorsun sana tavsiyem erkenden sorumluluk sınavlarını vermen ve strese girmemen.

Yanlış bilgi, sorumluluk sınavları 12.sinifi bitirene kadar verilebilir ama 12'ye kadar tamamlanmaz ise mezun olamaz her dönem 2 veya 3 kere olur 12.sinif bittikten sonra 2 yıl içinde sorumlulukları geçemezse okul kaydı silinir mezun olamaz sorumluluk sınavına kalırsa konu sahibi tavsiyem hiç kaçırmaması erkenden bitirmesi.

9, 10, 11 sorumluluklarını 12.sinifta bile verebilirsiniz kalma olayı yok.
 

Geri
Yukarı