10. sınıfta açık liseye geçmek mantıklı mı?

Cglag7

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 10. sınıfım ama sağlık problemlerim yüzünden çoğu zaman okula gidemiyorum. Bu 9. sınıfta da aynı böyle şekildeydi. Zaten gitmiyorum diye açığa geçmeyi düşündüm. Evde video izleyip test çözünce konuları anlayabiliyorum. 2. dönemde açık liseye geçmek istiyorum, mantıklı mı? İkinci dönem geçmem bir sorun oluşturur mu, baştan başlama vs?

Merhaba, ben 10. sınıfım ama sağlık problemlerim yüzünden çoğu zaman okula gidemiyorum. Bu 9. sınıfta da aynı böyle şekildeydi. Zaten gitmiyorum diye açığa geçmeyi düşündüm. Evde video izleyip test çözünce konuları anlayabiliyorum. 2. dönemde açık liseye geçmek istiyorum, mantıklı mı? İkinci dönem geçmem bir sorun oluşturur mu, baştan başlama vs?
Yani şöyle konuları anlayabiliyorsan ne duruyorsun.
Benim derslerim mesela ortalama üstüdür ama mesleki eğitim öğrencisi oldum çünkü okul bana çok gereksiz geliyor.
Eskiden öğretmenler çocuklara bir şey anlatmak için yırtınırken şimdiki öğretmenlerin çoğu açıyor kitabı oradaki metinler deftere yazdırıp eve gidiyor.
Yani geçmen senin açından iyi olur.

Bende 10. sınıfım bende açığa geçmek istiyorum. Okulda hiçbir şey anlamıyorum eve gelince 2-3 konu anlatımı izleyince konuyu çözüyorum. Ama bu karar tüm hayatımı da mahvedebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı