10. sınıfta çalışamamak

9 10 da çalışılmaz zaten 11 de yavaştan başlarsın. Hele hele 10 en boş ve rahat senedir konular az.

11 de başlasam 9 10'u kapatmak için nereleri mi yırtarım artik
Sıralama ve bölüm.
Hukuk istiyorum ya hoşuma da gidiyor yazılım da çok seviyorum hoşuma gidiyor ama sayısal secmekten korkuyorum ben İlk okul ortaokulda matematiği çok seviyordum ve matim iyiydi

bende 10a gidiyorum. en ön sırada oturuyorum dersi derste dinliyorum. sende dersi derste dinlersen anlarsın ben sınav haftası dışında ders çalışmıyorum evde kitap açmıyorum ödevler dışında.

11 de başlasam 9 10'u kapatmak için nereleri mi yırtarım artik

Hukuk istiyorum ya hoşuma da gidiyor yazılım da çok seviyorum hoşuma gidiyor ama sayısal secmekten korkuyorum ben İlk okul ortaokulda matematiği çok seviyordum ve matim iyiydi
Hedefin biraz yüksek dostum, ama tıp ve pilotaj kadar da yüksek değil. Hedefin 300K tarzı 2 veya 4 yıllık bir şeyler olsaydı, sana 1 yıl daha kafanı dinlemeni önerirdim. İstediğin bölüm için şimdiden başlaman en mantıklısı, 345 TYT'de kolaydan ortaya doğru gidenleri çöz, anlamadığın soruların üstüne defalarca düşün, gerekirse tek bir soruyu 30 dakika çözmeye çalış. Anlamadığın soru tiplerini veya konuları bir kenara not al ve hocalarına çözdür, işe yarar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı