10. sınıfta ders işlenir mi?

Merhaba arkadaşlar. Ben 9.sınıftım 10.sınıfa geçtim 9.sınıfın sonunda geometri konuları hoca bunları işlemedi. 10.sınıfta işler mi?
İşlenmesi gerekiyor,neden işlemedi ya da siz o gün okula mı gitmediniz?

Müfredata göre işlemesi gerek ama sonuçta hocanın keyfine kalmış. Biz meslek lisesinde geometriyi lise sonda görmüştük.

9.sınıfın müfredatındaki ders konuları farklı, 10.sınıfın müfredatındaki ders konuları farklı. Sene sonunda tüm konular bitince hocaya söylerseniz belki işleyebilir ama normal olarak her yılda farklı konular oluyor. Yerinde olsam hocanın işlemediği konuları tek başıma çalışıp bitirirdim. Ayrıca işlemesi gerekiyordu.

İşlemesi gerekiyor, mesleği o değil mi neden işini yapmıyor?
Bu devirde insanlar işini maleseef düzgün yapmıyor,ve sınava girdiklerinde bu konu çıkacak,sonra ne yapacak bu öğrenciler?

9.sınıfın müfredatındaki ders konuları farklı, 10.sınıfın müfredatındaki ders konuları farklı. Sene sonunda tüm konular bitince hocaya söylerseniz belki işleyebilir ama normal olarak her yılda farklı konular oluyor. Yerinde olsam hocanın işlemediği konuları tek başıma çalışıp bitirirdim. Ayrıca işlemesi gerekiyordu.

Ben kendim çalışıyorum ama çok verimli olmuyor gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı