10.sınıfta derslerimi düzeltebilir miyim?

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 9.sınıfta sadece 2 dersten kaldım. Biri matematik diğeri de hocanın bana gıcık olduğu için peygamber hayatı. Şu an 10. sınıftayım annem eğer sınavların güzel gelirse istediğin telefonu alabileceğini söyledi. Ama derslere çalışmak için motive olamıyorum. Şu an çalışıp sonra keyfini yaşayabileceğini biliyorum ama çalışmak istemiyorum. Derslerim 9.sınıfta pek iyi değildi açık olmak gerekirse, 10. sınıfta notlarımı düzeltebilir miyim? Derslerime çalışmak için nasıl motive olmalıyım?

Arkadaşlar 9.sınıfta sadece 2 dersten kaldım. Biri matematik diğeri de hocanın bana gıcık olduğu için peygamber hayatı. Şu an 10. sınıftayım annem eğer sınavların güzel gelirse istediğin telefonu alabileceğini söyledi. Ama derslere çalışmak için motive olamıyorum. Şu an çalışıp sonra keyfini yaşayabileceğini biliyorum ama çalışmak istemiyorum. Derslerim 9.sınıfta pek iyi değildi açık olmak gerekirse, 10. sınıfta notlarımı düzeltebilir miyim? Derslerime çalışmak için nasıl motive olmalıyım?

Hocam ders calışırsanız her turlu toparlarsınız ama calışamıyorum derseniz size tavsiyem sınıftaki pek samimi olmadıgınız kişilerle oturmaya çalışın. Boylece yanınızdaki kişi dikkatinizi dagıtamaz ve dersleri daha iyi anlayabilirsiniz.

Yani bu senin hem kapasitene hem de isteğine bağlı. Bir de bunu sadece önündeki basit bir engel olarak görürsen yapma olasılığın da artabilir ama dediğim gibi ilk dediğim iki unsur da çok önemli bu konuda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı