10. sınıfta derslerimi nasıl düzeltirim?

İbrahim_alg21

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben bu sene 10. sınıfa geçtim derslerim bayağı kötü, ailem ve ben bu duruma çok üzülüyoruz, nasıl çalışabilirim?

Temelim zayıf, kolay kaynak önerileri verebilir misiniz?

Hangi derse nasıl çalışırım? Örneğin tarihte çok okuyarak vb.

Şimdiden teşekkürler. :)

@333365
Hocam sizde bir bakar mısınız sizden ricam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözel edebiyat gibi derslere çalışmanın en iyi yolu ezberdir. Defter tutuyorsan defterinden genel bir özet çıkarıp onu ezberlemen okul sınavına yardımcı olabilir diğer sayısal matematik gibi dersler için ezber çok işe yaramaz adamı ters köşe yapar.

Merhaba arkadaşlar ben bu sene 10. sınıfa geçtim derslerim bayağı kötü, ailem ve ben bu duruma çok üzülüyoruz, nasıl çalışabilirim?

Temelim zayıf, kolay kaynak önerileri verebilir misiniz?

Hangi derse nasıl çalışırım? Örneğin tarihte çok okuyarak vb.

Şimdiden teşekkürler. :)

@333365
Hocam sizde bir bakar mısınız sizden ricam.
Merhaba. Bende 10. Sınıfım. Derslere çalışacaksanız sözellere ezber ağırlıklı çalışın. Sayısal derslere ise bir test kitabı alarak, Eba dan, öds den çözerek bilginizi pekiştirebilirsiniz.

Sözel edebiyat gibi derslere çalışmanın en iyi yolu ezberdir. Defter tutuyorsan defterinden genel bir özet çıkarıp onu ezberlemen okul sınavına yardımcı olabilir diğer sayısal matematik gibi dersler için ezber çok işe yaramaz adamı ters köşe yapar.

Evet defter tutuyorum kendime bir defter alacağım evde özet yazmaya başılyacağım sözel dersler için bilgi verdiniz için teşekkürler sayısal dersler için önerin var mi?

Son düzenleme:
Eğer isteğiniz okul sınavlarını geçmek ise hocalarınızın dediğini düzenli not tutabilirsiniz. Sonuçta anlattıklarından sınav yapacaklar, sonra da günlük tekrar edin o bilgileri.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı