10. sınıfta nasıl ders çalışılmalı?

10.sınıfım ve bugün gerçekleşen matematik sınavı aşırı kolay olmasına rağmen yapamadım. Biyolojiden de düşük aldım. Ne yaparsam yapayım kendime çekidüzen veremiyor, sınavlara günü gününe çalışamıyorum. Yazılımcı olmak istiyorum fakat bunu gerçekleştirebileceğimi düşünmüyorum çünkü doğru dürüst çalışamıyorum. Kendime zaman ayırıp ders çalışmak istiyorum. Nasıl tavsiyeler verebilirsiniz?

Büyük bir heves ile Meslek lisesine başlamıştım yazılımcı olmak için temelim olur diye programlama bölümünü seçtim o kadar rezildiki 1 senede pythom da sadece toplama çıkarma gösterdiler okul çok yavaş öğretiyor ben derslerime çalışmıyıp sadece yazılım öğreniyordum sınıfta kalmıştım notlarım çok iyi değildi şu anki kafam olsa PC'yi bırakıp Anadolu lisesine geçip ders çalışırdım konudan biraz alakasız ama yazmak istedim
dersine çalış ortalamanı yüksek tut başka birşey aklıma gelmiyor.
Ort = input('Ortalamanızı Girin: ')
İf(int(ort)>=50):
Print("Geçtiniz")
Else:
Print("Kaldınız")
"Bir senede en fazla bunları öğrendik "

Bende Mersin sorusu ve çözümü 60 olan bir soru vardı 60 olan nasıldı hatıırlamıyorum ama onu da son dakika panikle 15.4 65 yazıp yanlış yaptım.

Hocam ben cevapları bir yerden duyduğum kadarıyla, o soru sanırsam 6! Yani 720 olacaktı.
Pardon yanlış okumuşum(benim sözel yok)

Şu sıralar tamamen yazılı odaklı çalışman gerekiyor ben de 10. sınıfım bu sene en baştan sıkı tuttum dersler mükemmel gidiyor. Durumu toplamaya çalış şu an. Ara tatilde de verimli ve hızlı şekilde sene başından son gördüğümüz konulara kadar bakman lazım. Şu an sınavları yüksek tutmak için konu çalış. Matematik yazılısındaki herhangi bir soruyu da yazabilirsin.

Şu sıralar tamamen yazılı odaklı çalışman gerekiyor ben de 10. sınıfım bu sene en baştan sıkı tuttum dersler mükemmel gidiyor. Durumu toplamaya çalış şu an. Ara tatilde de verimli ve hızlı şekilde sene başından son gördüğümüz konulara kadar bakman lazım. Şu an sınavları yüksek tutmak için konu çalış. Matematik yazılısındaki herhangi bir soruyu da yazabilirsin.

İlk Soru'nun cevabını biliyor musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı