10. sınıfta hangi bölüm seçilmeli?

Mertstick

Femtopat
Daha fazla  
Bu sene 10.sınıfa geçtim. Bu yıl bir bölüm seçmem gerekecek ama hangi bölümü seçmem gerekiyor çok kararsızım. Denemede netlerim sözel de de sayısal da da ortalamada oluyor. Sizin öneriniz var mıdır?

Beni yanlış anlamayın ama kendinizi en iyi siz bilebilirsiniz. Biz sizi yeterince tanımıyoruz veya neler yapabileceğinizi tam olarak bilmiyoruz. Ayrıca bu sorunun sizce de cevabı çok basit değil mi? Hangisini istiyorsanız onu. Hangisinde başarılı olacağınızı düşünüyorsanız onu.

İleride hangi mesleği yapmak istiyorsan onunla alakalı bir bölümü seç. Örneğin avukat olmak için hukuk bölümü okuman gerekiyor. Hukuk da eşit ağırlık bölümünden alıyor.

Bu sene 10.sınıfa geçtim. Bu yıl bir bölüm seçmem gerekecek ama hangi bölümü seçmem gerekiyor çok kararsızım. Denemede netlerim sözel de de sayısal da da ortalamada oluyor. Sizin öneriniz var mıdır?
Benim bildiğim 11.sınıfta seçiliyor. Her neyse, hangi mesleği yapmak istediğine bağlı. Buna biz karar veremeyiz. Sonuçta senin geleceğin söz konusu. En iyi sen bilirsin. Ebeveynlerine danışman daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı