10. sınıfta hiç matematik yapamıyorum

elyasatx

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
10. sınıfım, eşit ağırlık seçtim ama gerçekten matematik yapamıyorum. Neredeyse sınavlardan 0 alıyorum. EA'da yapamazsam sözele geçeceğim ama matematiği öğrenmek ve yapmak istiyorum. Tavsiyesi olan var mı?

10. sınıfım, eşit ağırlık seçtim ama gerçekten matematik yapamıyorum. Neredeyse sınavlardan 0 alıyorum. EA'da yapamazsam sözele geçeceğim ama matematiği öğrenmek ve yapmak istiyorum. Tavsiyesi olan var mı?

Aktif matematik ile başla hocam temelini atarsın. EA seçeceksen ötesine gerek yok fakat daha iyi öğrenmek istiyorum dersen yanına da 345 TYT matematik alabilirsin.

10.sinif matematigi oldukca zordur gayet normal. Fonksiyon, Permutasyon, Kombinasyon vs. cidden saglam konular. Duzenli calisirsaniz yaparsaniz. Derste dinlemeyle olmaz bu konular.

10.sinif matematigi oldukca zordur gayet normal. Fonksiyon, Permutasyon, Kombinasyon vs. cidden saglam konular. Duzenli calisirsaniz yaparsaniz. Derste dinlemeyle olmaz bi konular.
Hocam, oldu olalı kötü. Temelim zayıf diyebilirim. Aktif Matematik sipariş ettim. Onla az çok düzeltebilir miyim?
Eşit ağırlıktaki matematik ile sayısalda ki matematik aynı bu arada haberin olsun. Matematiği her türlü yapabilmen lazım. Hiç yapamıyorum dersen dil seçmen daha iyi olur.
Evet, biliyorum. Dil seçebilirim ama meslek konusu sıkıntılı gibi geliyor bana.

Hocam, oldu olalı kötü. Temelim zayıf diyebilirim. Aktif Matematik sipariş ettim. Onla az çok düzeltebilir miyim?

Düzeltirsin.

İmkanin var ise ozel ders oneririm dostum. Yok ise YT’deki hocalardan yararlanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı