10. sınıfta kalacağım

Meslek lisesine geçerseniz. Sizin için daha yararli olabilir.
Teknik lisede Elektronik ve haberleşme bölümünde biri olarak, sayısalı gerçekten çok kötüyse arkadaşa bu bölümü tavsiye etmiyorum. Benim de sayısalım çok kötüydü ama temele yoğunlaşıp kendimi geliştirdim. Ama Radyo Televizyon ve Bilişim bölümünde sayısala çok ihtiyaç olmuyor.

Teknik lisede elektronik ve haberleşme bölümünde biri olarak, sayısalı gerçekten çok kötüyse arkadaşa bu bölümü tavsiye etmiyorum. Benim de sayısalım çok kötüydü ama temele yoğunlaşıp kendimi geliştirdim. Ama radyo televizyon ve bilişim bölümünde sayısala çok ihtiyaç olmuyor.

Bilgidiğim kadarıyla bilgisayar mühendisliğindede sayısala çok ihtiyaç olmuyor ama sınavı kazanmak için sayısal gerekiyor.

Ben de 10. Sınıfım. Bu hafta yazılılar başlıyor. Şimdi sana demek istediğim şu: Buraya gelip konu açıp sızlanacağına ders çalışıp karamsarlığa düşmemen gerekiyor. Senenin bitmesine 7-8 ay kala kalacağım psikolojisine kapılma. Önünde daha yazılılar sözlüler performans notları vs. var. Halledersin zor bir şey değil.

:D lise 1 de sınıfta kaldım ve tekrar yaptım hocalar sürekli bizimkilere bu çocuk okumaz alın bunu okuldan, adam olmaz bu diyorlardı, uzaklaştırma cezası aldım okulu bıraktım başka okula gittim baştan başladım sonra lise bitti sen üniversiteyi kazanamazsın dediler :D kazandım üniversitede bile uzaklaştırma cezası aldım sen üniversiteyi bitiremezsin dediler 2 tane lisans bitirdim sonra askerlik geldi sen yapamazsın askerlik dediler komando olmak istediğimi doğuya gideceğimi söyledim Mardin'de kızıltepe komando taburunda komando olarak 12 ay görev yaptım :D insanların bana yap dediklerini yapmıyorum yapamazsın dediklerini yapmaya bayılıyorum insanların ne dedikleri hiç takma kafaya canın ne istiyorsa onu yap bu hayatta.

Meslek lisesine geçerseniz. Sizin için daha yararli olabilir.
Açı
:D lise 1 de sınıfta kaldım ve tekrar yaptım hocalar sürekli bizimkilere bu çocuk okumaz alın bunu okuldan, adam olmaz bu diyorlardı, uzaklaştırma cezası aldım okulu bıraktım başka okula gittim baştan başladım sonra lise bitti sen üniversiteyi kazanamazsın dediler :D kazandım üniversitede bile uzaklaştırma cezası aldım sen üniversiteyi bitiremezsin dediler 2 tane lisans bitirdim sonra askerlik geldi sen yapamazsın askerlik dediler komando olmak istediğimi doğuya gideceğimi söyledim Mardin'de kızıltepe komando taburunda komando olarak 12 ay görev yaptım :D insanların bana yap dediklerini yapmıyorum yapamazsın dediklerini yapmaya bayılıyorum insanların ne dedikleri hiç takma kafaya canın ne istiyorsa onu yap bu hayatta.
Çok güzel bir mesaj.

Lisede 1 sene tekrar yaptım 1 sene de üniversiteye hazırlanırken bekledim, 4 yıllık fakülteyi en az 3 sene uzattım devam ediyor, İngilizce hazırlığı yarım bıraktım. Kimse benim kadar başarısız olmamıştır. Yinede okulu bırakmayı düşünmedim. Manyak mısın git hayatını yaşa sonuna kadar zorla. Tıkandığı yerden hayata atılırsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı