10. sınıfta yapılan 15 gün devamsızlık fazla mıdır?

2 dönem açığa geçmek istiyorum ailemi zorladığım kadar ikna etmeye çalışacağım evde ders çalıştığıma inandırmam lazım

Hiç sınıfta kaldın mı? 10 gün veya daha fazla devamsızlık yaparak açığa geçme şartı bir tek 9. sınıflar için geçerli. Senin tek yolun sınıfta kalmak, bunun için de sene sonunu beklemen lazım.

Hiç sınıfta kaldın mı? 10 gün veya daha fazla devamsızlık yaparak açığa geçme şartı bir tek 9. sınıflar için geçerli. Senin tek yolun sınıfta kalmak, bunun için de sene sonunu beklemen lazım.

Sınıfta kalmadım ailemi ikna edersem hafızlık ile geçeceğim

Sınıfta kalmadım ailemi ikna edersem hafızlık ile geçeceğim

O zaman bekleyin biraz, sene başı kayıtlar açılır geçersiniz. Aileniz neden izin vermiyor?

Ailem evde olma mı istemiyor ders çalışcağıma inanmıyor evde

Ders okulda çalışılmaz ki zaten? Evde çalışılır. Okulda en fazla yapacakları şey konu göstermek o kadar. Kalan her şey sizin evde masaya oturup dirsek çürütmenizle alakalı. Millet okulu bırakıp evde ders çalışabilmek için açığa geçmeye çalışıyor.

Merhaba herkese 10. sınıfım, devamsızlığım 15 gün oldu. Yarın da gitmeyeceğim, açığa geçerim diye gitmiyordum ailemi ikna edemedim maalesef. Çok fazla mı kullandım devamsızlığı sizce? Moralim bozuldu.

Özürsüz devamsızlık 10 günü geçmeyecek şekilde 30 güne kadar devamsızlık hakkınız var, özürlüye çevirirseniz bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmam. Geriye 3 hafta hakkınız kalmış kısaca, bundan sonra okulunuza gidin acil bir durum yaşanırsa diye kalanı kullanmayın.

Ders okulda çalışılmaz ki zaten? Evde çalışılır. Okulda en fazla yapacakları şey konu göstermek o kadar. Kalan her şey sizin evde masaya oturup dirsek çürütmenizle alakalı. Millet okulu bırakıp evde ders çalışabilmek için açığa geçmeye çalışıyor.

Haklısınız okulda da ders dinlemiyorum okulda yatarak evde YouTube'dan dinliyorum ama ailem ikna olmuyor 1 dönem bitimine ikna ederim diye düşünüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı