10 TL Windows 10 ürün anahtarı alınır mı?

Bir şeyin peynir ekmek gibi ucuza satılabilmesini anlamadım. Bana biraz G2A sitesinin öyle insanların bankamatik/kredi kartlarını hackleyerek hesaplarını boşaltıp oyun keylerini yok pahasını ucuza vermesini anımsatıyor tabi sonradan ülkemizdeki bankalar o siteye işlem yasağı koydu.

Keyleri alabilirsin tabi ancak adamlar o keyleri hangi koşullarda nasıl elde ettikleri tartışılır.

Organize İşler Bunlar

Evet alınabilir. Bakarsan zaten aynı satıcının 20 ve 30 TL civarlarına da koyduğunu görürsün. Amaç zaten bu soruyu sordurup yüksek olanı aldırtmak. N11 güvenilirdir sorun çıkacağını sanmıyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Etik mi değil mi bilmem ancak günün sonunda etkinleştirilmiş bir Windows 10'unuz oluyor. Sorunsuz ve lisans yazılımlarının yükü olmadan kullanabiliyorsunuz.

Ha, etik mi değil mi düşünecek isen lisans alman daha mantıklı. Öte yandan KMSPico kullanmanın da bundan daha iyi bir yol olduğu söylenemez.

Durmaplay'den almanıza gerek yok. 10 TL'lik de aynı işi görüyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı