10 TL'ye Satılan Kingdom Come: Deliverance Keyleri İptal Ediliyor

Arkadaşlar hatırlarsanız geçenlerde Humble Bundle'da Kingdom Come: Deliverance'ın Deluxe versiyonu bir fiyatlandırma hatasıyla 10,85 TL'ye satılmıştı. Sosyal'de de bayağı bir kişi satın almıştı oyunu. Fakat Humble Bundle bu keylerin iptal edileceğini ve satın alan kullanıcılara para iadesi yapacağını açıkladı.

Kaynak
 
Steam'dan oyunu satın alınca oyun sizin oluyor mu sanıyorsunuz? Hahaha ponçikler sizi :)

Steam oyunu size sadece kullanma hakkı verir, oyun asla tam anlamıyla sizin olmaz. Valve, gerektiği durumlarda oyuna el koyabilir, oyuna erişim hakkını kaldırabilir, hesabınızı silebilir.

Sözleşme diye bir şey var arkadaşlar, hani kabul ediyorsunuz ya, o. Açın okuyun :)

Edit: Oyunu satın alırken, oyunu değil, sadece lisansını satın alıyorsunuz.
 
Oyunu etkinleştirmediniz mi? Umarım karta iade eder :D
Dediğim gibi key gelmedi. Biz satın alırken "şu an keyler yok, ilerleyen günlerde size atacağız" denildi. Ama keyler gelmedi. Yine ek olarak @Furkan17TR arkadaşımızın dediği gibi oyunu Steam'e eklesek dahi Valve istediği zaman sizde olan bir oyunu silebiliyor. Daha önce başıma defalarca kez geldi. Gleam.io tarzı yerlerden ücretsiz steam keyi alınca düşük bir ihtimal olsa da oyununuz hesabınızdan kaldırılabiliyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı