Daha fazla
- Meslek
- Active Directory - Security Uzmanı
- Profil Kapağı
- 1522600635
Kiminize ilginç gelebilir ancak bilgisayar ile tanıştığım ilk günden beri aynı fareyi kullanıyorum. Hiç farklı bir fare kullanmadım. Çok fare aldım - sattım - kullandım veya inceledim ancak evimde 10 yıldır bu fareyi kullanıyordum. Öyle ki markası Crea yani bana alınan ilk bilgisayarın markası 
Hareketi algılayan parça tamamen çöp olmuştu zaten, ben de eldeki imkanlar ile böyle bir çözüm ürettim hızlıca. 2 dikey tel alt tarafta ve 1 adet yatay tel ise kapak tarafında yapışık vaziyette
Alttaki teller lehim noktaları ile temas halinde.
Hatta öyle güzel oldu ki sanki düşünce gücü ile çalışıyormuş hissiyatı yaratıyor
15 gramlık hassasiyet ile çalışıyor resmen 
Dota 2 falan oynarken creep'lere ulti atmaktan korkuyorum. Bir yerde yine patlayacak elbet, umarım biraz daha götürür bu şekilde.
Hareketi algılayan parça tamamen çöp olmuştu zaten, ben de eldeki imkanlar ile böyle bir çözüm ürettim hızlıca. 2 dikey tel alt tarafta ve 1 adet yatay tel ise kapak tarafında yapışık vaziyette
Hatta öyle güzel oldu ki sanki düşünce gücü ile çalışıyormuş hissiyatı yaratıyor
Dota 2 falan oynarken creep'lere ulti atmaktan korkuyorum. Bir yerde yine patlayacak elbet, umarım biraz daha götürür bu şekilde.
Son düzenleme: