10 Yıllık Faremi Tekrar Hayata Döndürdüm

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Kiminize ilginç gelebilir ancak bilgisayar ile tanıştığım ilk günden beri aynı fareyi kullanıyorum. Hiç farklı bir fare kullanmadım. Çok fare aldım - sattım - kullandım veya inceledim ancak evimde 10 yıldır bu fareyi kullanıyordum. Öyle ki markası Crea yani bana alınan ilk bilgisayarın markası :)

Hareketi algılayan parça tamamen çöp olmuştu zaten, ben de eldeki imkanlar ile böyle bir çözüm ürettim hızlıca. 2 dikey tel alt tarafta ve 1 adet yatay tel ise kapak tarafında yapışık vaziyette :) Alttaki teller lehim noktaları ile temas halinde.

Hatta öyle güzel oldu ki sanki düşünce gücü ile çalışıyormuş hissiyatı yaratıyor :) 15 gramlık hassasiyet ile çalışıyor resmen :)
Dota 2 falan oynarken creep'lere ulti atmaktan korkuyorum. Bir yerde yine patlayacak elbet, umarım biraz daha götürür bu şekilde.

3de9506e-ae9c-449d-8f42-e83de0d11e83.jpg

bd8cb81d-c10b-4c53-bc95-f3c997e6258e.jpg

Son düzenleme:
Bunlar hep Arka Sokakların etkisi, Mesut ve Hüsnü gibi bir şekilde hayata döndürmüşsün yine.
Yok bu saatten sonra kralı gelse derman olamaz o fareye :) Klavye mouse için baya sağlam bir bütçe ayırdım zaten, bugün yarın alacağım.

Dota 2 maçına gireyim dedim ama yok yani imkansız - tepkisi yüzünden oynanmıyor. İnternette yan sekme açmak için kusursuz yine de :)

Hocam bu işlerden anlıyorsan 2005 model mouse var yıllarca kullandım sonra bozuldu bi el atıver. Microsoft modeldi aynısından bir daha hiç bulamadım hala saklarım belki bir yerlerde karşıma çıkar diye :)

Valla imkanım olduğu halde ne diye bunca yıl düzgün bir fare satın almadım ben de bilmiyorum :) Bisikletin tek bir parçasına bile israf oranda para harcıyorken bilgisayarda çok tutumluydum nedensiz.

Yolda zaten fare, G402 kafama yattı.
G402 kullanıyorum şuan, sağ tuşunun çalışması dışında bir fark göremedim açıkçası :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı